Tuesday, December 30, 2008

meroyan lagik

aku mintak ijin utk terus meroyan d sini...
heheh....sukar utk aku jelaskan betapa rindunya aku
utk mengetuk key board ini...rasa membuak2 gitew...
rasa ghairah yg sukar utk d ceritakan...ngeh2....
hanya blogger yg tiba2 terpaksa bcuti panjang
saja yg akan memahami rasa ghairah yg terlampau dan melampau ini...


tadi....aku g merayap ke KLCC....idak le aku berani
merentas KL memvavi vuta...sbb aku n incik hubby
mmg fail bab2 jln ke KL ni...jadiknya....kami parking aje
kat Batu 3 Shah Alam...naik komuter ke KL Central ..
kendian naik Putra ke KLCC....saje jerk...nk bwk
budak berdua ni naik 'ketapi'.....tu pun sbb ada org tulun bwkkan...hehe
klu idak...kemana hala le kami sekorga..


natijahnya.....kaki aku yg bengkak tu...makin kritikal error aku rasa...
salah KLCC kah kerana seolah2 memanggil2 aku...
atau org ramai yg berpusu2 menyebabkan 'pelancong'
spt aku ni terpaksa berbaris panjang...atau salah aku
yg x sedar diri kaki dah seakan2 OKU tp masih ingin kesana kemari?
korang pikir le sendiri...


esok pagi klu ikut perancangannya...nk ke Melaka...
tingin lak nk naik keta lembu bu bu..ngeh2....
mcm najis kan?..seakan2 kanak2 ribena gitew....
kendian nk lajak ke Air Itam johor...
jumaat after sembahyang tuh...aku n abg chik...
nk lajak ke Genting......1st time ooo aku nk jejak ke sana...
sila ucap TAHNIAH pd aku...clap clap clap....





OH HATI--> ngantuk, letih dan sakit kaki....huhu
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

7 comments:

~wAniE~ said...

smlm wanie br jer 'date' kat KLCC..kalo x blh jmpe kak intan n mintak kak intan blnje wanie ngn'kwn' wanie tu..hehe

rynas said...

hamboi..jalan2 satu malaya nie nampaknya. mesti bestkan..tak per aku tunggu kehadiran dlm blog nanti yiee haaaa...

ennieva fauzi said...

Tan..komuter batu 3 tu dekat sangat la ngan umah aku..kenapa tak call bleh gak huha sekali...

Mak Su said...

ooohhhh, eehheeem, dah dekat dah ngan tempat kerja maksu :)

syareena said...

ceronoknyer jenjalan walau kaki sakit ek?
same spesis la kite huhu

@LiYaNNuaR said...

aikkk.. cemana aku bole miss entri ini?? pelik di situ... huhuhu...

weeeiii... ko nak meroyan yekkk... sila la meroyannn di sini... aku nak nompang dua kaki... huhuhu... sakan ko bcuti2 mesia yek... aku jugak yg tsengeh2 depan lappy...

psssst... che'aben aku pun fail jugak bab jejln kat KL nih... tu yg maleh ke sana...

INTAN said...

wanie--> heheh...ko lambat....klu x leh skodeng teman ko tuh..hehe

ct--> sekali sekala berjalan2....hehehe

ben--> yeke?...umh ko dekat sitew ye...aku klu trun KL mesti lepak kat umah kezen laki aku kat Puncak Perdana tuh..

maksu--> ehem2..kat mana tempat keje maksu?

syareena--> sama spesis ek...give me 5...

liya--> klu fail..ikut kaedah aku..lepak aje d mana2..naik LRT/komuter...hehe....