Friday, December 26, 2008

cuti

:cinonet_25:

maka...bermula lah detik percutian aku esok hari...
seingat aku..sejak keje ni..jarang aku ambik cuti yg panjang
(kecuali masa 3 beranak ni dulu x masuk aku kena demam campak..
terpaksa jad misi kat rumah..juga sbb terpaksa cuti 60 ari sbb terkena buatan org..ngeh2)..secara rasmi...aku akan mula bekerja
semula pd 5hb Januari 2009....wah wah wah....(wpun aku berani
potong kuku mesti dpt call dr opis punya...)


:cinonet_20:

kalau ikut perancangan....esok pagi aku bertolak ke rumah abg chik aku
kat Klang melalui jln kampung....so, kami singgah kat umah mak (Tlk Intan)
aku, uda, kak nyah, kak chik n Fatin (mungkin jugak abg) akan berkonvoi
ke umah abg chik sbb mlm nya akan ada kenduri kesyukuran kat umah dia...
ahad mlm plak....kenduri kesyukuran kat umah Kak Teh kat Banting....
Isnin, Selasa, Rabu sampai Sabtu..mcm2 agenda yg dh aku susun...
aku dh janji gan Shas nk deting kat Putrajaya ari Senin ptg (walhal aku x tau jln pun..wakkakakkaak) aci redah mcm sign board je lah....pastu nk merendek2 kat KL..
ingat nk ajak Shima (anak sedara aku) bwk ke IKEA....ke ARIANI....
bleh singgah kat umah Abg chik Said (sepupu incik hubby).....pastu...
aku plan nk terjah ke Melaka....kwn baik incik hubby ada kat sini...
byk kali udah ajak kesana....pastu..bleh lajak ke JOhor (umah apak sedara incik hubby)
n klu xde aral.....OTW nk balik Penang...leh aku singgah kat CH.....
maka..sabtu...aku harus balik ke penang...dan Ahad sesi mendobi, mengemas rumah, rileks sblm esoknya keje...n sesi update blog harus d laksanakan dgn jayanya...


:cinonet_51:

kwn2...ingin aku menarik perhatian korang...
yg aku kemungkinan besar akan bersara sebentar menjadi seorang blogger
mulai esok ye.....aku x rasa mcm nk usung laptop kesana kemari...
klu bwk.....seakan tidak masa yg sesuai gitew....maka....
JAGA DIRI MASING2 YE....JGN LUFA UPDATE BLOG MASING2
SUPAYA BILA AKU BALIK...AKU ADA BYK KERJA TERJAHAN KESANA KEMARI...
SELAMAT MENYAMBUT KETIBAAN 2009...MOGA KITA AKAN TERUS MENJADI
BLOGGER YG BERSIH, CEKAP DAN AMANAH....AKAN RINDU KORANG...MUNGKIN MEMBAWA KE MIMPI GITEW....




OH HATI--> :cinonet_04:
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

10 comments:

@LiYaNNuaR said...

lajak2 le ke Batu Gajah yek... anyway... selamat bcuti2 Mesia... hati2 di jalanraya... Salam Maal Hijrah... Happy New Year 2009, ok... harus la aku merinduimu sygku... muahahhaa...

take care 2345, ok...

INTAN said...

lajak2 ke sana pun..mcm mana aku nk cari ko liya...hahaha....alamat rumah tarak..no tipon apatah lagik..ngeh2...


slamat tuk ko ye!!! muahahhahhahaha

rynas said...

wow..percutian yg panjang..agenda lawatan ke serata tempat..memang menarik nie. haruslah banyak sesi cerita dlm blog nanti. aku ucapkan selamat berjalan-jalan..selamat pg dan selamat kembali. alahhh..lama ler plak tak baca blog ko ni tak per lepas ni haruslah tiap hari baca.

INTAN said...

CT--> agenda mmg padat...takut semua nan ado nanti..hahaha....ko x cuti ke?...(ayat provok)...hehhe....jumpa lagik pasni T

~wAniE~ said...

wa best nyer dpt cuti pastu dpt mkn kenduri plak tu..slmt meningkatkan kdr kolestrol dlm bdn..hehe

ennieva fauzi said...

Tan, mai le deting... lama tak jumpa ko. Lepak umah aku pun bleh gak..

Cik Amoi said...

selamat bercuti dan tahun baru=)

Boo-lah said...

cuti2 malaysia.. zoom banyak lagi tempat boleh zoom..

izzah said...

salam zarah...
Selamat bercuti2 malaysia la ye kak intan...mesti best kan dapat jejalan..happy holiday!!

INTAN said...

wanie--> tima kasih....akak g kenduri..tp x mkn nasik...main ratah2 lauk je..rugi kan?...diet punya psl la ni..


ben--> aku x tau jln kat sana le bEn...kecuali ada org lukis peta kat aku..hehe

amoi--> slamat juga...

boolah--> ko pun cuti ye?

izzah--> salam....tima kasih ye...nanti kita ziarah kat izzah lak ye