Thursday, December 11, 2008

lagi sekitar korban

:n3sl0_01: ada lagik gambo sekitar korban rupanya.....
kali ni aku cilok dr HP incik hubby....:n3sl0_21: kenapa dia ada gambo yg real
tp nak d sorok pd aku?...hak cipta terpelihara kah?....terkonfius aku sebentar :n3sl0_66:
tapi...sekali lagik ingin aku membuat peringatan..sila sediakan bantal...x pun kertas ke..
kira yg bleh cover penglihatan korang supaya tidak terlalu telus gitew....:n3sl0_38:
takut korang ketakutan membawa kegigilan dan aku d persalahkan :n3sl0_95:


:n3sl0_109:alkisah gambo d atas ketika tumbangnya seorang seekor kerbau ...akhirnya tunduk ke muka pengadilan bumi...



aku d khabarkan...ni le kerbau terganas pd ketika itu jika hendak d bandingkan dgn kerbau lain......asyik cari pasal je katanya...tekanan emosi agaknya...x salahkan dia jugak la...:n3sl0_37:
jgn daging kerbau tekanan emosi ni yg aku mkn udah.....emosi aku dh ckup tertekan...:n3sl0_32:
xmo d tambah2 lagik tekanan itu....




ramai gak penduduk kampung ni yg datang menyaksikan :n3sl0_57: tgok yg boyot
berbaju ijau tu...tu le abg aku..hehehe..mcm biasa...masih dgn aksi "aku seorang mandor gitew" peace abang!!!...:n3sl0_06:





:n3sl0_87:hasil nya..taraaa!!!!.....tgok kepala kerbau d atas tu...udah d duo kan oleh diorg..
notiii!!...:n3sl0_55: ..yg lidah terjuntai tu...tu le kepala yg abang aku hangkut gan moto..bwk balik rumah.....hehehe


video




OH HATI --> hanya yg benar2 kental je bleh tgok video ni ye!!!!
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

4 comments:

aidaroha said...

meriahnya org mengorban dan terkorban.. heheh

INTAN said...

aida--> mmg meriah....aku agak2 lew sbb aku kat rumah..hahaha

Rozita a.k.a Jelitaayu ~ Lakarannya di sini said...

ramai sungguh orang yg dtg ye..

INTAN said...

kak ita--> mmg ramai..sbb lepas sembahyang raya kan...org pun x balik dr masjid lagik