Wednesday, December 10, 2008

piala suzuki

:head_22:

aku tgh nonton secara LIVE perlawanan AFF suzuki cup..perlawanan antara Malaysia vs Thai..wpun aku dh agak sapa yg akan menang...tp sbg warganegara yg cemerlang, terbilang dan gemilang.....aku menonton jua sbg tanda sokongan padu...



:head_14:

aku suka sbb tadi apa adegan gaduh2...hahah...poyos kan?...apa nk buat...aku rasa bkn aku sorang....semua insan normal mmg suka bila adegan terlampau sebegini....
aku x pasti apa punca pergaduhan ni...sbb bila sampai ke rumah.....black out...
bila api ada...terus aku tgok kekecohan telah berlaku...
yg aku paham...player siam telah mengasari player malaysia...pastu...
player malaysia tu g tumbuk manja player siam tu....pastu pergaduhan
telah berlaku.....



:head_10:

lepas tu....banyak le plak peluang2 menjaringkan gol oleh team malaysia tersia2 gitew je..
geram plak aku....udah le keeper malaysia tersilap percaturan masa lawan vietnam ari tuh...
adeih.....


:head_11:

mmm....kalah le rasanya...x dapek nk nolong......aku dh berdoa agar ada jaringan...tp mungkin doa org x mandi setalah balik kerja ni susah nk makbul...
pd ketika ni kedudukan 3-0..harap2 kekal la sampai abis game...skrg dh masuk 86 min dh....jangan siam tambah gol udah......







OH HATI --> sori ye jiran2...aku telah menjerit2 sambil menonton game...psttt....tp pengulas yg sorang lagik (partner gan shabby) ni mcm poyossss ler...asyik kutuk player malaysia je...haree betoi...hangat ati aku...jelas dia bias!!!
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

2 comments:

Rozita a.k.a Jelitaayu ~ Lakarannya di sini said...

mana ler rupa tumbukan 'manja' tu ye INTAN...dushhhh :)

INTAN said...

kak ita--> mcm kita tumbuk2 hubby kita tuh..gitew le tumbukan manja...hahah