Thursday, January 1, 2009

2009 aku

Pertamanya..aku mgepos mgunakn HP..jd haruslah tkemut2 mmicit keypad d sini..bru bbrapa pktaan trasa spt mau untut jemari aku yg runcing ini *gilak perasan
Kedua..smlm aku smbut taun bru dlm mimpi aje sbb kami skorga udah lena d ulit INTAN..tp sblm tido smpt kami layan ptnjukn bunga api mlalui tingkap bilik otel..
Ketiganya kami otw ke Air Itam,johor ..dh msuk johor dh pn ni..cuaca mcm suram2 gitew..antara nk ujan dgn idak..50-50 gitew..
Keempat..nk ucap tahniah kt anak sedara aku sbb dpt 8A dlm ppriksaan PMR..




OH HATI--> oh kt exit Pagoh dah skrg ni
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

12 comments:

@LiYaNNuaR said...

wahhh... bagus... bole jadik skuad infomer nih... ngeh ngeh ngeh... tahniah jugak kat anok sedaramu... anok ofismet aku pon ragut 8A... pandai nya... aku dpt seketul ajo... nampak bebeno aku kurang pandai, kan... ekekeke...

ape pun... cepat2 la balik... rindu dendam nih... nak tdomam2 gigil... asyik2 achommm... achooommm jerk... byk habukkk daaaaa..

Mr PenyuBiru said...

kira ko nie blogger tegar gak ek.

ennieva fauzi said...

sesungguhnya aku kagum dengan ko Tan..ko memang WORLD la...eh, terinterframe lak si mawi nih...

An online DIARY of Rozita said...

eehheeh ko mmg giler tenet ye INTAN..

Cik Amoi said...

mmg seorang blogger sejati nih..btw,samat taun baru

Aidaroha@Haida said...

intan.. perasan gak ko kata nk ke air hitam semalam.. dekat benar ngan tpt sy tu.. 25minit je sampai dah ahhaha. nak ajak ke rumah malu lak.. teringin nak ketemu.. tp tu la kan ada je yg menghalang.. mlm tadi balik umh mak kt kluang.. lalu gak air hitam tu.. huhuuu

@LiYaNNuaR said...

andai ade pluang... harus ketemu okekkk... andai ko tsesat ke Batu Gajah... roger aje aku... bole je aku pimpin ko ke jln yg benarrr... hua hua hua...

psssssst.. lalu aje hewei Ipoh-Lumut... sgt hampir dgn omah aku, okekkk... kalo takmau singgah... singgah aje Petronas sana... hikhikhik...

sekian, harap maklonggg... ngeee

@LiYaNNuaR said...

aku sampai aje sini... tgk shoutbox ko semacam tak bole nak bfungsi dgn baek.. perlukah ko menukar kpd ShoutMix??? terserah engko yek... ngeh ngeh ngeh... ape pun... home sweeet home, bebeh...

INTAN said...

liya--> thanks sbb jaga umah aku dgn baek ye...ahaks....mmg gigih ko ni...kui2....shoutmix OK ek......nanti aku godek2...skrg tiada masa yg sesuai gitew....

penyu--> tegar gak ah..mcm ko...ngeh2

ben--> aku lebih world dr mawi world....auw auw

kak ita--> sudah geharu cendana pulak kak ita ni..heheh

amoi--> slamat jugek tuk ko ye...

aida--> aku g tuh...sebenonya dekat kluang..lepak umah kezen laki aku kat sekolah sains tuh.....aku perasan gak umah ko dekat2 sana..malangnya takde no tipon lak...

benludin said...

sambungkan kibod pc ke handfon hang tu...senang sket nak menaip..haha

@LiYaNNuaR said...

lega rasanya... tuan umah dah pulang ke pangkal jalan... ngeh ngeh ngeh... so, pulangkan mop,penyapu, penyodok... pencakoo... beldi segala yek... hahaha...

INTAN said...

ben--> ko jgn kas idea camtu..aku ni lurus bendul aka buta IT..aku buat sesunguh kang..ngeh2

liya--> wahahhaha....letak balik gaget tu ke tempat asal ye....ahaks