Monday, January 12, 2009

lagi lagi dan lagik




:minimo_28:
asal posa je tingin mkn ikan bakar....asal tingin mkn ikan bakar je mesti posa..
gitewww kaedahnya ye....aku dh agak naluri aku akan memilih utk
makan d TELUK TEMPOYAK masa berbuka..
udah aku jangka dr smlm lagik...dan terbukti bila
incik hubby tanya..."nak mkn d mana?"..tanpa perlu bfikir panjang..
terus aku jwp...."tlk tempoyak plzzz"




:minimo_17:

ada 2 menda yg korang kena terima bila masuk blog aku...
pertama.....korang akan asyik melihat wajah LAKSA...
dan kedua...korang akan slalu tgok dan membaca serta melihat
gambo aku d Tlk Tempoyak bersama ikan bakar dan siput sedut okeh....
sila redha dan pasrah...klu tidak..korang akan muntah darah semangkuk
kerana asyik melihat menda yg sama...



:minimo_20:

tp tadi kesian pun ada..lawak pun ada...suka apatah lagik...memandangkan aku posa..
n makanan sampai sekitar 20 min sblm waktu berbuka...maka...
incik hubby asyik kena sedut siput utk budak berdua....hahahah...
aku nk gelak bercampur kesian..sampai dia xde peluang utk diri sndiri..
srottt...srettttt....srotttt...semua utk anak2...
sekali lagi kisah pengorbanan seorang bapa d paparkan d sini okeh..hahahahah...
seakan aku melihat kes penderaan seorang bapa oleh anak2 sebentar tadik...hahahah





OH HATI---> lama lagik le nk tgu budak kecik tu pandai sedut sndiri
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

7 comments:

Cik Amoi said...

nafsu makan menjadi2..bahaya itu.mengidam ke??hehehe

ateh... said...

alolololo.cian cik abg awk tu..kene sedut untuk anak2 lak.intan sedutkan la pulak untuk dia..hihihii

@LiYaNNuaR said...

adehhh... aku tak penah pon mkn siput sedut nih... sedap ke ek??? aku kompius la.. nak sedut ke tiup... hohoho.. mcm sedap aje kan... samat bbuka posa yek...

Mak Su said...

maksu kalu posa ingat cendol pulut, bubur chacha, pengat pisang, caramel, wow!

INTAN said...

amoi--> hahah..ngidam le tuh..ngandungkan anak cacing..ahaks

ateh--> camno nk tulun sedut....waktu tu blum time berbuka...hahah.....bila time bbuka..dwang pn dh sudah mkn....laga d sitew

liya--> pd aku sedap la sbb aku suka....jgn tiup nok...nanti jd siput tiup...hahahaha

maksu--> wowowowwo.....maksu pun ada wish list tuh...hahah

Tie said...

Ni memang sengaja nak aniaya kita, ekk.... Tak pe...nanti kak tie balas....hihi....

INTAN said...

kak tie--> halamak....kak T suka siput sedut ke?....hahahhaa.....ha'ah ek...mcm pnh tgok kak T post entry psl menda ni kan?...hahahhaah