Saturday, January 24, 2009

mari jawap KUIZ

:n3s_18:

ni mayB N3 terakhir aku sehingga ari Rabu...
esok pagi2 nk balik Perlis...n Selasa mlm baru sampai penang balik...
mentara tu....aku nk anjurkan 1 kuiz tuk semua...
kuiz ni...ada kena mengena gan INFO yg aku dpt..
sewaktu CUTI2 MALAYSIA aku...




:n3s_49:

Soklannya.....APA PERBEZAAN ANTARA BECA D PENANG DGN BECA D MELAKA?
ulang suara....APA PERBEZAAN ANTARA BECA D PENANG DGN BECA D MELAKA?




:n3s_75:

korang tinggalkan jawapan pd komen d N3 ni ek....
sapa2 yg menjawap dgn TEPAT dan TERPANTAS...
aku akan kasi something yg aku beli masa kat MELAKA..hahaha...
bkn cencaluk ye..sbb ia tidak sesuai utk d pos....ahaks....



:n3s_100:

OH HATI --> selamat menjawap...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

18 comments:

Mr PenyuBiru said...

alahai ade kuiz lah plak. kalu layan kuiz ku suka la, tapi kalu layan tag ku tak suka, tapi boleh jugak suka kalu jawab tag dapat hadiah.heeh..

jawapan kuiz, beca di penang, pengayuh beca berada belakang,passenger kat depan. ini tidak baik,terutama kalu passenger tu kentut ke, bau dia akan ke belakang dan dapat dihidu dgn seleranya oleh pengayuh beca yg kekurangan oksigen itu.

beca di melaka, pengayuh beca berada disisi passenger.kira bergerak sama² lah.so sweet. hehe

err..over lah plak jawapan aku neh.hehe

Mr PenyuBiru said...

selamat balik kampung!

INTAN said...

penyu--> i hate u....:)

Mr PenyuBiru said...

erk! jawap kuiz pun turut dibenci.hehe..

Tie said...

Jawapannya sama dengan Mr PenyuBiru...bukan nak ngelat, tapi nak jimat ruang...hihi....

Happy Holiday!!

@LiYaNNuaR said...

nok... aku pon stuju ngn jwpn incik Penyu itewww.. hehehe.. nampaknya incik Penyu adalah pantasss...

Rozita said...

tak reti ler nak jawab..
rasanya setuju ngan jawapan si PB
pengayuh di blkg & di sisi..itu bezanya

intan criterkiter said...

Jawapan kiter adalah... TAK TAU... Sdey... Kiter pon nak jawap gak.. Nak dapat hadiah... Waaaaaa...

intan criterkiter said...

Ops... Kiter dah dapat idea.. Jawapan kiter, beca Melaka dikayuh di Melaka.. Beca Penang dikayuh di Penang.. Muahaha... Betul tak???? Yang penting, hadiah kiter nak ek....

ateh... said...

ateh rase kan ateh nak gabung kan jawapan penyu n intan ..jadi dua2 lebih tepat.hihihihi

Yanmie said...

jawapannya sama dgn en. penyubiru..ehehe...

Boo-lah said...

wah begitu pantas lagi tuntas en penyu itu.. xdan can aku!

@LiYaNNuaR said...

nokkk... ko x balik lg ke nok???

pusat said...

penat pikir.... rupanye dah di jawab pun...

same ngan jawapan2 di atas.....

Mak Su said...

llaaa, tentunya maksu terlewat :(

beca kat melaka meriah, banyak accessories, dengan bunga-bunga, loceng, liap lap lip lap :)

beca kat penang simple sikit (tengok dalam cerita mami jarum)

INTAN said...

kak tie--> klu sama gan dia...mmg betoi le jawapannya..hehe

liya--> dia bab2 kuiz mmg pantas yarabiii..mencanak

kak ita--> ye ye...tepat jawapan itew...cuma lewat aje..hehe

intan--> wajajja..jawapan ko betoi jugak..klu saipul apek punya teka teli sure betoi..hehehe.....

ateh--> gabungan itew salah..hehehe....

yan--> anda betoi....tp udah terlewat utk adiah..hehe

boolah--> well..u know ur friend very well kan..hehe

pusat--> hahaha...ko lambat beno..slow..hehe

maksu--> mmg dh lewat...pastu jwpan maksu tu x berapa tepat..tp betoi jugak la..hehe

Mr PenyuBiru said...

hooyeh! hooyeh! dapat adiah! hehe..(sambil melompat²)

takkan nak bagi alamat kat sini, nnt glemer la aku.hehe..

ni emel ku -> penyubiru at gmail dot com

INTAN said...

huduh betoi tgok penyu kaler biru duk lompat2...hahahaha....