Tuesday, April 21, 2009

x sempat

2 3 ari ni....aku x sempat update blog....( tp nk bgtau x sempat update pun dh menyebabkan aku update secara tidak langsung....kui3)


wat masa ni aku fokus pd kejaan....esok Skul Board...byk hal Ijazah Tinggi akan d bincangkan ...memandangkan Ijazah Tinggi adalah d bwh batu jemala aku....maka, terceret2 lah aku menyiapkan agenda mesyuarat...balik umah lak..medang kejang otot...tgok pc pun xde selera..ilang napsu gitu...


xpe...terceret pun terceret la...janji keje aku siap...








OH HATI--> windu korang...blog sapa yg aku x sempat buat lawatan sambil belajar...nti aku qado balik bila dh free
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

10 comments:

kayteeze said...

Hmmm......buat kerja dulu...baru boleh blogging, he he.... Nanti qado betul2 tau !!

Rozita said...

satu menjak dua menjak ni hang bizi tahap aeroplane ye INTAN..sian kat hang..

@LiYaNNuaR said...

oraitttt...

Adry said...

busy busy.. update gak.. hehehe


Adry @ http://www.adrysabry.com

fizan *sew addict!* said...

patut la sepi je forum aku tu..nama je terpacul, tp tiada posting..wakaka thanks noks sudi jadi referee aku....haha pasti power la resume aku tuh!

Mr PenyuBiru said...

tak sempat update takpe, janji sempat komen kat blog aku.haha

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

:)

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam....xpa ...siapkan keje tu...

Mak Su said...

take care :)

en_me said...

bznyerrr..