Tuesday, April 28, 2009

matahari




wahahha......skrg ni aku tgh melayan citer MATAHARI kat TV3...pertama kali ok....aku ala2 sengal sbb langsung x paham jln citer.....tp sapa dulik...citer malayu bkn susah beno nk paham......1/2 jam lagik sure aku paham punya...wakkakaka...



pencapaian hebat ok......berada d umah tepat2 jam 6.30...lepas ni aku xkan jeles lagi bila org memperkatakan ttg citer ni.....aku dh berjaya tgok...wakkakaka...






OH HATI--> ooo...ako dokter dlm citer ni...sapo lak fauzi nawawi ni?.....perh.....sorang pempuan d kelilingi 7 laki.......mabeles!!!! ooo....nama lisda wati ariana....abis apa kena mengena gan MATAHARI lak..ingat nama dia matahari tadik...adeih....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

9 comments:

benludin said...

TV3 jarang tgk...aku selalu tgk cenel 613 atau 203 jeh

INTAN said...

benludin--> hak 613 tu logik...sbb aku pun TERpaksa layan...hehe...tp hak 203 tu laaagik lOgik.....waakakka...ammma!!!

kayteeze said...

Ooo.....tak tahu pulak ada citer ni.

Kak tie ni walaupun jadi suri, jarang tgk tv. Kak tie suka citer omputeh yang mystery atau hantu atau kelakar.. Drama melayu ni asyik bergaduh je... kak tie jadi tension laa...

zino said...

jarang tengok drama ni.. hehe

@LiYaNNuaR said...

drama ptama dlm tahun ini aku sempat melayan since 1st episode nokkk... ok la kot... ade point aku balik awal... muahahaha...

Cik Amoi said...

akak blh tgk kat tv3.com.my...start dr episod 1..n cite2 len pon ade..

selamat menonton=)

rynas said...

aku suka sebab lagu tema Faizal Tahir jer...citer aku tak penah tengok pun ekekkekke

Aida Alias said...

dah lama tak tgk cite ni.. esisod 1-3 tgk.. pastu dh tk pernah tgk lagi..hehe

kabussenja said...

ekceli cite ni ok, smapt tgk 3 siri. pastu tak sempat dah... awal2tgk dulu citer ni tringat citer E-Pring (siri Thailand) yang meletup2kat Astro, sejibik... wlaupn penulis skrip ni menafikan..