Sunday, April 26, 2009

akhirnya...

setelah aku mengalami kekeciwaan melampau dan terlampau ... dgn cadangan seseorang aku terjah CLARKS ari ni....sumpah wpun dh 98 (aku saja ckp...x kira pun) kali aku g QB...aku mmg x perasan keujudannya....amat tidak prihatin...tidak peka dan tidak mengambil tahu persekitaran kaedahnya.....



x sampai 10 minit....aku ushar...pilih...try...kendian terus beli.....aku ni mmg mudah...klu dh kenan....xyah nk serabut.....yg penting..kasut flat okeh....x mo heel bagai...itu bkn aku....aku pun heran..kenapa susah beno nk jumpa yg secocok sblm ni...tidak bersungguh2 kot...klu bsungguh2...bleh jumpa kasut idaman rupanya....baru aku tau...naper le dr dulu aku x bersungguh2 mencari...klu x dh lama aku ada kasut baru..idak le asyik pakai kasut yg udah tercabut tapak tuh










harga?.....tutup je mata...mentelah aku dpt duit kutus bulan ni....bkn slalu yek...lenjan sampai adik darjah satu harap2nya...hehe..baru berbaloi....








OH HATI--> merembesss okeh u ollsss....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

13 comments:

en_me said...

ammvoiii akak tewww.. merembess sambil membasah tewwww.. ahaks

fizan *sew addict!* said...

wah...design dia aku berkenan loh...sini ada ke clarks?? simpan duit....simpan duit.....

duOne_sTarz said...

kasut mahal...xpyah pilih..belih aje

@LiYaNNuaR said...

fewwwiitttttttttt... cekcinya u... nampok cecelah bedah dan jugakkk lurah2 dendammm nokkk... asalkan ko selesa dan pueh ati... ok le tu...

kayteeze said...

He he...tak pernah lak tengok kasut clarks ni.. Kita dok kat hulu je..hu hu...

Rozita said...

apa jd dgn ko punya kasut lama?

Aida Alias said...

ohoho kasut roper itu yg ko berkenan ye.. keselesaan itu penting kann

i_sofia said...

best kan pakai kasut clark?? hehe.. mmg puaih ati beli wpun mahai.. ala.. bukan org lain yang pakai pun.. diri sendiri.. so pejam mata je bila membayar..
neway.. salam perkenalan.. hehehe..

fizan *sew addict!* said...

next time aku kirim kat ko je la..bulih nokss???

Yanmie said...

wa...yan bekenan ler ngan design dia..nak tahu yan bnyk kasut bungkus gini...senang nk pakai pastu selesa lak tu...

INTAN said...

me--> amvoiiii me....apa yg merembesss itew...heheh

fizan--> mari lah menabung demi clarks...heheh

duone--> eh..bkn hak mahei ke kena pilih betoi2?...hehe

liya--> celah bedah mana lak ko usha nok?..celah kaki kah?..ngeh2..

kak T--> ala kak T....ulu mananya..tifu la..heheh

kak ita--> masih d lenjan...guna sampai tapak dia kena kutip gitew..hehe

aida--> betui3X..janji selesa...

sofia--> betoi.....kerana diri ini begitu berharga...jd hargailah diri sendiri kan....selamat bkenalan juga

fizan--> vuleh amatt nokss

yan--> amat sesuai utk kita yg beranak kecik ni kan..

rynas said...

aku ada 1 kasut clark..pakai mmg puas hatilah selesa giler sesuai dgn harga. tahan lasak dah masuk tahun ke3 dah maintain lagi tau..

intan.dayana said...

kasut mahal mmg sentiase berkenan d hati bile ade duet kan kak...hehehe~