Thursday, April 16, 2009

sabo ajelah aku..



mkn CKT pun dh rasa x sedap...



aku amat yakin..masa mkn CKT tadi.....fondan yg keja situ ngorat incik hubby aku..kejadian d depan mata ok...wpun...asalnya incik hubby x kenal dia...kendiannya ingatan pulih bila tingat yg fondan tu penah keje kat kantin kilang dulu....hormon aku jadi x stabil tadi....


4 kali dia drop kat meja kami...siap cubit pp anak aku...aku rasa cam dia pura2 je..sbb dia langsung x tegur aku...siap ajak incik hubby share biz...siap kasi no tipon....wpun aku wat muka selamber sambil kopek kulit udang...purak2 x pedulik perbualan mesra dwang n lirikan mata dia...gan senyuman dia yg manis bak gula tu...telinga aku capang je d sebalik tudung ekin tu....udah mcm telinga gajah kaedahnya...duk pasang telinga gitew.....berbulu telinga ok...







OH HATI--> perlu ke aku jeles?....PERLU ok!!!
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

13 comments:

pusat said...

laaa.. ngan pondan pun jeles.... hahahahaahahahahahahahahaahah
hahahahaahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahaahahah
hahahahaahahahahahahahahaahah
hahahahaahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahaahahahahahahahahaahah
hahahahaahahahahahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahahaha

rynas said...

Haruslah jeles kalau aku pun maunya rasa jeles. mesti nak cucuk garfu kat mata fondan tu kan...

Riezal said...

hahahahahahahahahahhaha.. tak harus ko jeles.. aku rasa 10 fondan pun ngorat confirm dia rejek punyer :).Kalau time dia cubit anak ko patut ko cakap kuat2.. haippppp!!! jangan ko pegang sure dia tersentap jap :)

intan.dayana said...

hahaha..kak intan..xyah jeles la..pOndan je pOn..muahaha~
tatau la kalO incik hubby layan pOndan..ngehehe

sonata anak kancil said...

walaupun pondan , kena jeles! sokong!!!

Mr PenyuBiru said...

pondan pun jgn dibuat memain. err..hubby ko layan pondan ke? hehe..

zue@zman said...

harus aku jeles klu kna kt aku ...

Aida Alias said...

sy rasa sy akan lebih rasa marah dr rasa jeles... sbbnya org yg tegur suami kita tu tkde rasa hormat pd kita sbg isterinya... heiii bini dia ada kt sebelah weii.. tk nampak ke? langsung tk tegur tu..

Rozita said...

cemburu tanda sayang..
akak pun akan rasa begitu..

Mak Su said...

hah? fondan?!!

aiyo...... berani sungguh depa ek, tak respek langsung

~wAniE~ said...

waa perlu la jelous even ngn pondan pn..kalo sy jd akk dh lame sy sumbat CKT kat dlm mulut die..pdn muka...hahhahaha (gelak jht)

syareena said...

1. sedaaapppnye CKT my peberet 2...

2. uih kene jaga2... tgk x cite matahari ekeke laki die peluk pondan hahahaha gelikssss sekali da....

3. tiada niat menakut2 kan sumpah!

4. cun ke pondan tu? ekeke

@LiYaNNuaR said...

yup.. perlu dan keperluan, ahaks!!