Saturday, April 25, 2009

stok

mmg aku dengki gan org KL dan sekitarnya....bermula dr 17 April - 26 April...dwang bleh berpusu2 ke PWTC utk Pesta Buku Antarabangsa....masa ni aku nyesal betoi sbb x keje erea sana...


tp...syukur la...aku ada kwn yg bleh d harap...dah le bleh d harap...cantik rupawan...sore merdu bak buluh perindu.....baik ati dan suka berkhidmat...sedia membantu org yg memerlukan..(perh.....over gilak ayat bodek aku...) tima kasih kat erma sbb sudi menjadi wakil diri aku kat sana....tolong aku cari buku ikut budget yg aku kasi...ko mmg world la erma...aku sayang ko..muah....!!! ngeh2....aku tau ko lenguh kaki tangan bagai dlm usha mencari dan menyelamat tu....aku hargai bantuan ko...


round pertama buku yg aku pesan.... dh terima Jumaat lepas....semua buku yg aku gerenti memenuhi citarasa aku.....aku suka sampai tahap mcm nk peluk je buku2 tu sejak ia sampai....rasa mcm nk jadikan bantal tido gitew...




ari ni...Erma g lagik utk round seterusnya...ada bbrapa buku lagik yg aku pesan utk dia cari...hehe.....gilak gelojoh x hingat..yg ada tu pun belum start baca lagik....



tp..dlm banyak2....aku paling puas ati sbb dpt buku Kak Su yg satu ni...dh lama betoi aku cari buku Nyanyian Tanjung Sepi ni......aku ada hampir kesemua karya beliau..kecuali hak satu ni...mungkin sbb keluaran lama..sejak kak su masih d Creative....jd agak susah nk dpt, tima kasih tuk kak Maria (staf JS) yg KIV khas buku tu utk aku...juga utk Erma yg ringan mulut bertanya.....akhirnya buku tu aku dpt.....rasa sgt2 puas ok...







OH HATI--> skrg aku dlm misi nk abiskan buku Travelog Dakwah selepas abiskan Travelog Haji.....tima kasih Azz sbb kasi aku pinjam...tima kasih daun keladi...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

7 comments:

ainalhanisda said...

woooo banyak nya novel norhayai berahim...dengki dengki dengki

Prettybaker said...

intan...aku pun mmg teringin gilak nak pi book fair huhu. Dulu duk kl, tak plak aku nak pg kan?? huhu
Aku gila shopping buku utk anak2 aku..hehe
Bila ekk penang book fair?? Selalu dorang buat kat Pisa tu..

@LiYaNNuaR said...

aku pon nompang dengki.... hehehe

Anonymous said...

salam intan,

:) tq untuk kak yah dan erma tu, kaksu tukang tt je :D selamat membaca ya

- noor suraya -

rynas said...

Mehh pinjam Norhayati Berahim tuh..aku mmg suka novel2 dia

INTAN said...

ainal-->sila lah dengki..hehhe

yati--> pnh ke wt kat penang?...awat aku x tau....gilak x mengikuti perkembangan semasa aku ni....

liya--> sila..sila...hehehe

kak su--> x sabo nk start baca Nyanyian tanjung sepi...tu pilihan pertama saya..hehe..skrg tgh cari mood..eheh

ct--> sila la pinjam.....heheh...ada bbrapa ketui dlm lemari karya dia...

.::CeK LaLa::. said...

huwaaaaaaaaaaa...
minat kita serupa!!
Jom share!!
aku pon banyak koleksi nohayati berahim...