Friday, April 24, 2009

istimewa

anda akan merasa sgt bangga berkwn dgn org yg mempunyai pelbagai skil dan kemahiran....sgt bangga ok..perasaan bangga ini...sgt ikhlas dr lubuk ati aku.....beliau sgt gigih dan luar biasa kreatifnya....x tercapai dek akal aku...


1 N3 d blog beliau tidaklah terlalu berbeza dan luar biasa bg aku...kerana adalah normal beliau memaparkan hasil kerja tangan beliau....tp.....sila refer ayat d bwh N3 tu...


"Ini adalah bantal kecil...cadang ingin di hadiahkan kepada seseorang yang istimewa.....siapakah dia???"


hari ni...adalah ari yg sgt istimewa buat aku kerana menjadi seseorang yg istimewa itu....aku harap..beliau bermaksud dgn kata2nya.....fantasi menjadi realiti.....aku suka!!!!





OH HATI --> dh terima......sgt2 terharu ok.....tima kasih sbb buat aku rasa special ari ni...!!!








Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

7 comments:

fizan *sew addict!* said...

alahai...sampai dah ye...aku lama dah pikior nak bagi special kat ko..sebab dari mula kita kenal, aku rasa ko mmg best! layan aku time aku stress walaupun kita tak kenal..terharu noks...alah, benda2 ni simple je ye...harap ko suka..boleh semat pin/keronsang kat situ...hehe muah utk ko! Hepi BelatedcBesdey!!

rynas said...

wahhh..bahagianyer...

Mak Su said...

wow! bertuah badan.... :), tapi, memang kreatif tangan sahabat itu. cantik.

ainalhanisda said...

wooooo cantik tu ..utk ko rupanya...pjan meme kretip

@LiYaNNuaR said...

mmg chantekkk... warna itewww lagikkk... warna persahabatan gitu... tahniah kerna telah mjadi yg teristimewa...

INTAN said...

fizan--> bdebo2 aku membukanya tadik..hehehe...aku suka....tima kasih byk2....ko ingat x mcm mana kita berkenalan..? sgt dramatik kan?..aku ingat sampai bila2..hehe


ct--> harusssss gitew...hehe


maksu--> dia mmg....selain menjahit...pandai jugak memasak...pandai tanam bunga bagai...rasa kerdil diri ini..hehe


ainal--> spt yg kita tahu le kan..hehehe


liya--> warna yg ko allergic kan nok..heheh

@LiYaNNuaR said...

tau takpe... tp kan nokkk... lg aku tak suka... lg tu la kaler tu asyik2 follow aku... umah sukan aku konen beb... saje je dema nak ngenakan aku dalam diam... Bella pun umah konen... adeiii... sawan btoiiii!!