Friday, April 17, 2009

dermalogica




atas faktor pengaruh rakan sebaya.....dan keinginan utk memperbaiki kulit wajah (ceh)...aku beli skin kit dermalogica ni last week...kecit genit je...rega dia Rm188...perhh...aku rasa mehei...tp aku tutup 2 belah mata...saja nk cuba....aku dengar aida ckp produk ni bagus ...beli set combination skin punya....




setelah bbrapa ari pakai....aku x sure ada kesan ke idak..hahaha...aku mmg x pnh prihatin pd perubahan diri sendiri kecuali klu ada yg tegur...biasanya yg rajin nampak perubahan kat diri aku ni..kak mery la...hehe.....tgu je dia tegur nti..klu dia x tegur..aku anggap xde apa2 perubahan..wakkakaka






OH HATI--> toner dia best....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

6 comments:

sonata anak kancil said...

Ok ke? I guna natasya - ok tak ok, entam aje le...

Mr PenyuBiru said...

cam takde perubahan pun.hehe

@LiYaNNuaR said...

taruk la before & after... hehehe

INTAN said...

sonata--> pnh gak try natasya dulu...tp cam biasa..hangat2 najis ayam gitew...

penyu--> hampeh ko...hehe

liya--> segan le nok..ko pnh tgok aku b'fore kan?...esk2 bulan 6 masa ko register...ko tgk le after...bleh?..ahaks

ainalhanisda said...

dermalogica,si erra pazira pakai.

Zakaria Mahuddin said...

Dermalogica adalah produk terbaik muka yang pernah saya digunakan. Saya hanya ingin berkongsi dengan anda bahawa saya mendapat Dermalogica produk wajah dari LahBeauty.com. Mereka menawarkan harga yang terbaik di bandar.