Saturday, April 18, 2009

pembersihan







16,453 ....tu jumlah email aku dlm inbox....memandangkan ari ni...ari sabtu...n aku lak lepak2 je kat umah sambil tgok citer hindustan....apa kata buat keje2 pembersihan....kasi clear dan caras abis itu inbox...






OH HATI--> ada sapa2 nk tolong?
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

10 comments:

syareena said...

moga berjaya la ye.... hehe

kayteeze said...

Elok la tu, kak tie pun nak cuci kotak email ni...

Aida Alias said...

hehhe banyak tu.. sy hari2 clearkan mana yg tk patut..

@LiYaNNuaR said...

aku cukup malas mau clearkan.. mana yg sempat je aku clearkan...

kabussenja said...

alahai... kena panggil 'alam flora' tolong nih.. tulun tulun...

ira82 said...

askum...
salam perkenalan...
nanti view blogged saya lak yea...
www.ira82.blogspot.com

daa...
askum..

Mr PenyuBiru said...

mak aii? dah baper tahun ko tak bukak emel neh.

en_me said...

patutpun email me hanto ko tak balas balas ghitewww.. uhuhu

ainalhanisda said...

mak aihh banyak benor....
kalau aku jadi ko mau berasap bontot dok lama2 nak clear kan..

INTAN said...

cik sya--> macih

kak T--> chaiyok kak t

aida--> aku ari2 bukak email opis je...jrg bukak yahoo ni

liya--> yg sempat pn x clearkan guano nok...

kabussenja--> tulunnnnnn!!! help!

ira82--> salam ira

penyu--> huhu....kali terakhir abad ke berapa ntah..hehe

me--> alahai...tifu le me itew

ainal--> baru clear 5K gitew...wakkaka.....