Wednesday, May 6, 2009

Terlanjur Cinta+Coba




meh singgah n layan sebentar lagu ni yg d persembahkan masa AIM 16 baru2 ni (layan 2nd part masa duet lagu COBA...sgt siOk)....pertama kali aku tgok faizal Tahir agak smart dan tidak serabai spt biasa...bayar nazar gak dia ni kot, tu potong rambut pendek...ngeh3....




OH HATI--> aku suka Aflin shauki!!!! ..sgt enjoy dia jd MC
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

rynas said...

suka aku time Faizal tahir nyanyi lagu nie...dia mmg smart wpun tak hensem sangt. Rambut pendek ka panjang ka dua-dua aku suka. kalau botak pun aku suka jugak hhehehhe

benludin said...

superman walau smart macamana pun, spender masih kat luar

intan.dayana said...

suke bangat sama itu superman!!!

Yunus Badawi said...

aku tak suka sgt si Faizal tu hehehe

INTAN said...

CT
hamOiii...suka sungguh2 aih hang no kat dia...hehehe...suka segala aspek gitew...

BENLUDIN
ni superman malaysia....sOpan dan skit tertib...wpun dia tayang dada..spender kat dlm okeh..hehe

INTAN
amvoi kamu....suka kat bahagian manakah?

YB
klu ko suka...aku cuak+ngeri le jugak kan..susah laki nk suka kat laki jugak ni..hehe

Mak Su said...

maksu tang penyanyi ni, tetap suka kat Akon :)

en_me said...

tenet slow, xleh nak men 'awak tiub' ghitewww.. uhuhu

intan.dayana said...

suke kt bahagian s...
haha!