Wednesday, May 27, 2009

last day duty

ari ni last day duty kat kelantan u ollsss...daku rasa ckup merembes....sudah tergediks2 mahu balik ke penang...esok pagi gitew....sudah x sabo2 mahu gomol pipi gebus adik....mahu tarik2 rambut abg....mahu bermanjaan dgn incik hubby gitew....



kata incik hubby...ari ni abg ada xtvt mandi kolam kat kindergarden....dia siap2kan baju mandi..suwar pendek kaedahnya...tiba2.....beliau telah d ceramah oleh anak gitew.....lebih kurang gini dialognya


" abah...abg xmo pakai suwar pendek....bdosa tau x?.....nti masuk api neraka.....abg nk pakai suwar panjang...abg xmau masuk api neraka"


aku tanya.....


"abah jwp apa?"
...sambil gelak2 kat corong telipon


"abah senyap jelah...abah angguk...abah lupa abah kata..hehehe..."
aku gelak...padan muka abah....rasa apa bah?..OREN?..heheheh



balik kje ni...ada org nk bwk aku g Kak Jah lagik....saja nk abiskan duit aku le tuh......aku dh nekad.....jgn beli apa2 lagik....erkkk...tp aku mcm tingin serunding lew...ahaks...sekilo ckup x?....ngeh2....





OH HATI--> kak mery tipon smlm.....suh aku balik cepat....ada byk gosip mahu d update gitew......buat aku gediks....baru plan nk off ari jumaat....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

13 comments:

Mak Su said...

hhmmm, sedapnyer. masa bulan posa ramailer yang jual serunding dari kelantan kat opis maksu ni

Rozita said...

kem salam kat kak jah ye..
beli empat lima kilo serunding tu..
sedekah2 kat opis nnti

kayteeze said...

Yeh yeh !!

Kak tie pun tumpang suka....!!! :)

u-jin said...

dah nak balik yer...amboi sukaler tu...heheh

Yunus Badawi said...

Selamat pulang ke pangkuan keluarga hehehe

@LiYaNNuaR said...

welkam to Penang... hehehe...

psssssst... taruk kat aku sikit serunding tu tau... :p

rynas said...

dah nak balik ..aku pun tak sabo jugak dah lama ko tinggalkan umah..hehhehhe

Ummi said...

selamat pulang ke pangkuan keluarga terchenta ....

serunding?? aku pon tgh carik serunding utk hubby yg nk kena p China nih,harap2 dia x jadi p...x kose ngan wabak flu kt sana ...

ennieva fauzi said...

Akhirnya Intan berjaya membalikkan diri..syabas..syabas...inspektor sahab...:)

syareena said...

wa... best la nak blik dah ye?

ngeh3

INTAN said...

MAKSU
ha'ah...ada satu kedai tu...serunding daging pedas dia meletop la maksu....termimpi3 gitew

KAK ITA
mehei..x mampu..hehe..udah beli kopok.....jadi le buat bedak2...

KAK T
hamoi kak T..suka dia ye

UJIN
tergedik2 gitew

YB
ye ye...aku kena start mengoci balik le tuk ko ye

LIYA
dukacita...aku x jadi beli..wkakaka

CT
eh eh...wahaha....hang tumpang ketidaksabarannya ye

ZUE
dia nk g sana ye...suh dia xtra care gitew...

BENJY
hamoi gambo...kebaya u ollss..ramping kan...

CIK SYA
dah sampai dh pong akhirnya..hehe

arediks92 said...

ada beli ole2 x dari klate, kot mu ado beli toto deh? :p

@LiYaNNuaR said...

ceyyy... x jadik beliii??? mujur aku x ngandonggg tauuu... huhuhu