Monday, May 11, 2009

angkara

gambo hiasan semata2



smlm aku masak nasik lemak...perhh..sila kagum.....!!! (tepuk tepuk tepuk)...pd korang yg rajin masak..ataupun wife masing2 yg mmg handal+suka masak...sure korang juih2kan bibio kan...nasik lemak pun dh kecoh....apa ada hal?...yedak...xpe....aku masih rasa kagum dgn diri sendiri



rasa kagum ni 200 kali ganda bila pagi ni aku ceret beret...yg kritikal okeh...ni yg aku malas...aku dh kata..klu aku masak..mesti ada kejadian x d ingini ni....sbb tu aku x suka masak (alasang)....tp....org lain yg mkn byk x ceret pun?....incik hubby rileks je...(ke dia sembunyikan kejadian ceret ni kepengetahuan aku...beli jiwa kah?) double i pun okeh2 je....



aku letih dan lesu okeh....masuk keje lewat....cadang nk MC aje....lutut aku gegel2....tp....aku ada hal urgent...kena jumpa dekan utk discuss menda penting...gigih x kena gaya aku ni!!!





OH HATI--> aida kata ni semua tulah...sbb last week aku tinggalkan adik yg ceret jugak g keje.....huhu...xkan kot...ko manakutkan aku aida!!!
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

13 comments:

Rozita said...

waspada! akak harap ko tak ceret lg dlm sp***e

- said...

ang da pakai adult diaper Intan? kang terceret masa miting kang shushahhh ......urgent kot len plak.
neway,aku bersimpati ... smoga cepat baik nooooo ..---->zue@zman

fizan *sew addict!* said...

hal biasa nih..aku pun selalu alaminya kalau beli makanan luar tak masak...haha alahan je tu..kah kah kah

intan.dayana said...

sian akak kan..cb maseh lagi gagahkan diri pg keje..huhu..

Aida Alias said...

sambal tumis ke yg buat jadi cirit ni.. perit woo kalo cirit.. mau tunggu dpn jamban je..

rynas said...

iskkk..aku kalau bab cirit birit nie tak tahan weeiii doc tak bg MC pun aku Mc sendirik. saper nak layan kalau aku tercirit dlm sp***er ekekkekekek

INTAN said...

KAK ITA
sy dh bersiap sedia...hehe

ZUE
x pakai...x perlu kot...kena p beli pulak..hehe...10Q

FIZAN
ko jd beli makanan kat luar..ti biasa...ni aku masak sendiri nok..smlm x mkn kat luar langsung..huhu

INTAN
dasat kan?..xkan kasi adiah ke?

AIDA
ntah le..aku belum wat CSI lagik..apa puncanya...

CT
aku dh bwk segala bekalan yg sepatutnya..hehehe...aku kena dtg..ada hal penting...susah nk dpt dekan..nti dia xde kat opis

xiiinam said...

Salam....

Ada dua sebab aku tinggalkan jejak dan bukti DNA di sini...

Sebab 1:
Frasa di satas kotak komen "...org yg cantik dan tampan...mmg AKAN komen d sini..."

Reaksi aku: ....errrr...sebab aku cantik he...he..

Sebab 2;

aku terjumpa frasa ni dalam kotak komen YB...
"....dulu sek Sri Perak...mana best sek convent....pempuan belaka..hehe

Sunday, May 10, 2009 10:04:00 PM ...")

reaksi aku: Hamboooooooooooiiii....

........

salam kenal dari aku;
Warga Convent TI.

benludin said...

(tahniah..dpt MB baru plak)

~wAniE~ said...

jgn ceret time m'gadap en.dekan udah la yer..hehehhe

Yanmie said...

hehehe..siannya..now dh ok ke??

INTAN said...

KAK LAH
wahahha..hamponnnn kak....statement tu hanya kata2 gurauan saja...wakkaka.....nti balik TI sy g melawat akak kat convert ye...heheh

BENLUDIN
bangga kan jd org perok....gitew

WANIE
syukur la...xde kejadian keji berlaku..wakkaka

YAN
dah okeh dh....perut je ada rasa hangin2 skit...hangin sesat kot

HuLuBaLAnG AL-HaFiZ said...

kepada anda..bile nk wat link ke blog ak..marah ni..oo lg satu..sile aja aku nk wat glitter tajuk2 blog tu...ak berminat..wakaka