Thursday, May 14, 2009

i dOn't luv U...






isk....x pnh aku dengar lagu ni kat radio...tp lagu ni ada dlm playlist aku kat opis....

dengar sekali..buat dek....
kali ke-2..buat x reti...
kali ke-3..lantok situ..
kali ke-4...eh..lagu sapa ni....
kali ke-5...mmm...layan jap ah....
kali ke-6...OOO tajuk dia CINTA INI MEMBUNUHku..isk..ngerinya tajuk
kali ke-7...cari kat U-tube japs ah.....
kali ke-8...oo...group D'masiv..naper x penah dengo pun
kali ke-9...mesti lagu dr seberang ni...
kali ke-10...ceh...naper mcm lagu MCR (mY cheMiCaL roMaNcE) tang intro dia tuh....adeih...











OH HATI--> VC lagu cinta ini membunuhku tu...aku kureng minat....dasatnya gaduh sampai camtu..ada unsur2 ganas skit arr....kanak2 bwh 18..sila jgn tgok
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

14 comments:

Yanmie said...

wah2 layan lagu lah pulak yea..ha'ah lah yan baru perasan...ada cam sama sikit

Syamilia said...

k.intan, mimi suka lagu ni tau

"kau membuat ku berantakkan, kau membuat ku tak keruan..." hahaha

Ummi said...

awat aku x penah tau pon pasal 2-2 band nihh ??

Mr PenyuBiru said...

owh! aku masih bawah 18. so xleh tengok.hehe

~wAniE~ said...

akk lagu tu sedap la..dulu2 wanie suka la dgr...heheheh

zino said...

hazwan lancar lagu tu hehe

intan.dayana said...

cemane la akak xpenah dgr lgu d'masiv tuh..??

INTAN said...

YAN
layan le yan....kkdg tu best jugak layan2 lagu ni...ada sama skit kan..kan intro dia tuh

MIMI
amvoi...tu tuju kan org itew le tu yek

ZUE
hang lagik dasat dr aku..wakaka

PENYU
owh...bwh 18..jgn tgok!! bahya...aku xmo cemarkan pemikiran ko...ngeh3

WANIE
lagu d'masiv ni lagu lama ke?..ayo dasatnya..naper akak x pnh dengar sblm ni

ZINO
yg mana satu abg zino..hak atas ke bwh?

INTAN
sbb aku ni dh tua..ngeh2...mmg sungguh x pnh dgar..kesian kan?

Yunus Badawi said...

aku pulak bawah 17! Bulan depan baru sweet 17 ngeh 3x

Riezal said...

ohhh lagu MCR tu.. lagu zaman2 aku frust bercinta di USM satu masa dahulu.. (merenung jauh sambil mengusap2 janggut)

INTAN said...

YB
ye ye...mmg nampak jelas umur ko baru nk masuk 17....sgt sweet...

RIEZAL
perh...nyaris aku x kenal hang lagik time tu...wakkaka

en_me said...

layannnn.. salamms akak intann tewww

Mak Su said...

dah lama tak listening to music, awat lagu tu cenggitu? macam buruk bebeno ghopanyer

INTAN said...

ME
perh...windu abg me itew...

MAKSU
kan maksu kan..kan