Friday, May 8, 2009

succes!!!



aku dh bersemuka dan meluahkan isi ati pd bos...aku bentangkan usul2 yg logik dan ada yg x berapa logik..mintak dia pertimbangkan..supaya dia je yg in charge kelantan..dan bio aku kat sini......xde le apa sgt aku buat.....cuma...masa bersemuka tu...suara jd lunak luar biasa (kalah sore Tok T) ....beraksi ala2 patah tengkuk....(baca sbg manja)....sambil jari tenyeh2 kat meja (takde motif yg spesifik utk aksi ini)....sambil dlm ati berdoa agar taktik ini berhasil...slalunya succes....xtau le pulak klu ari ni mood bos x baik ke pulak...aku dh cuba yg terbaik...





OH HATI--> bos setuju le weh....dia je yg g sana...katanya....ahoooo!!!!...yes yes...berjaya!!! ni le untung bOs laki...wakkakakaka
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

Rozita said...

jgn sampai boss ko tergoda lak nnti..siap lentok liuk nya

INTAN said...

KAK ITA
eh..jgn le kak ita...idak kot..dia dh belajo dr pengalaman lepas..wakkaka

Mr PenyuBiru said...

aku saspek wife bos ko baca blog aku pasai syurga tudung tu dan beberapa komen yg mengatakan wakaf che yeh lagi murah. tu yg bos ko tukor fikiran tu.hehe

Mak Su said...

agaknya berkat gambar baby comel tu kot :)

@LiYaNNuaR said...

tahniahhh... hehehe...

Yanmie said...

tu yg bestnya dpt bos laki, sporting..klu dpt yg pompuan hampeh..yan penah dpt bos pompuan..cerewet bkn kemain..ada aje yg tak kena..huhuhu

INTAN said...

PB
wakakka....siot x caya aku sbb reason tuh...hehehe....a'way..bos aku g secara single okeh...wife dia tinggal..

MAKSU
mungkin...atau time sy mengayat tu..muka sy jd camtu secara tidak sedar..hehe

LIYA
tima kasih..ngeh2

YAN
bos akak sblm ni pempuan.....tp dia jenis keibuan jugak..hehe..so, amat memahami..ikut jenis org gamaknya

rynas said...

wah bestnya taktik berhasil ayat apa hang pakai intan...bak sini sikit..