Friday, May 8, 2009

OMG versi 2



Bos baru kuwar dr bilik.....terkocoh2 lagaknya...ada meeting gan Tan Sri ari ni....aku bimbang..jgn le ajak aku joint meeting tu....aku selebet gilak ari ni...


Bos : "dekan suh u in charge itvw yg kat Kelantan....i in charge sini...ari tu pun u x joint trip p sana...kali ni...ur turn..."

Kuli : "perlu ke bos....sy kat sini udah le...org kemasukan kan ada...."

Bos: "kali ni dwang nak wakil Pusat Pengajian...nk select student betoi2..."

kuli: "saya sini udah le bos....lama tu...18hb sampai 27hb......susah la"

Bos: "asben u ada sini kan?....bwk semua family g sana....sambil2 tu..pusing le 1 kelantan"

Kuli: terdiam....antara suka dan x suka...tiba2 rasa nk muntah....perut kosong...angin kot






OH HATI--> pas bos kuwar baru perasan....ilhan sekolah....ada exam lak tu time tu...mana bleh!!!











Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

Adry said...

huhu... jd camner tu?? pujuk la bos.. hehhe


Adry @ http://www.adrysabry.com

intan.dayana said...

wOoo...cemane la tu..??

Mak Su said...

heh heh heh, abih camno?

fizan *sew addict!* said...

kalau tak de komitment mmg boleh je kan..tp sebab perkara2 penting lain, ko pujuk2 la boss tu...tak ble ganti org len ke? boleh jumpe aku weih kalau ko ke sini!

Anak Pendang Sekeluarga said...

slm,....lebih baek pujuk die....

kayteeze said...

Macam ni laa....bior kak tie je yang pergi, ekekekekee.......

U-jin said...

hehehe,...18-27..lama tu...kalo pi bes gak...weekend balik ler...hehe...haku nikalo jln2 no.1

@LiYaNNuaR said...

alohaiii... sian ko... hehehe