Wednesday, May 6, 2009

nOstalgia

berdiri dr kiri: Kak Long, Kak Nyah (mata kuyus..ngeh2), Kak Teh n Kak Chik
berdiri d depan: OMG!!!!..siapakah budak yg comei itew!!!!





gambar ni sgt2 nostalgia bg aku...lebih 27 taun usianya....wpun sudah 27 taun...kenangan semasa bergambar itu, masih segar d ingatan....mcm layar depan mata....berlangsung ketika sambutan hari lahir YOP anak sedara sulong aku, yg ketika itu berusia dlm 3 taun rasanya (beza umur kami cuma 2 taun )


nampak x perbezaan umur yg ketara antara kami 5 beradik perempuan....beza aku dgn kak chik lebih dr 15 taun....maka, jgn ragu2 kerana aku membesar sbg anak yg sgt luar biasa manja ...dan pembawakan itew sungguh sukar d kikis sampai skrg...bkn lah dosa besar menjadi anak manja dlm korga kan...







OH HATI--> time tangkap gambo ni...aku ingat lagik..semua kakak2 aku bertolak2...xmo aku posing depan dwang...malu klu aku d tuduh anak dwang...ngeh2....last2 Kak Long yg offer aku diri depan dia...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

7 comments:

rynas said...

ngeh..ngeh..comeinyer budak yg dok kat depan itu. Anak sapa TUh???? muka tak berubah Intan...

fizan *sew addict!* said...

keh keh keh..pesen rambut akak2 ko, macam mak aku dlu...aku ske!! pesal muke ko sama cam aku masa kecik ha? hahaha

Mr PenyuBiru said...

saperlah budak tu yer. tentu budak tu besar esok² suka minum air alfiera.haha

Rozita said...

apsal jauh sgt beza saiz kakak2 tu dgn adik sorang tu

INTAN said...

CT
dr kecik nampak gediks kan?...hehe

PJAN
pesyen jaman tu gamaknya...lawa beno le pd dema...hehee....kembo ke kita masa kkecik dulu?

PB
aku yakin...skrg budak comei tu..makin comei..ngeh3

KAK ITA
sobab...lepas kak chik sy..semuanya laki, laki, laki, laki...baru budak kecik tu lahir..hehe

syareena said...

hehe comey2 bdk itu,

best2 jadik anak manja huhu...

sya pun anak manja gak ekeke

@LiYaNNuaR said...

alohaiii... sgt chomel... ade jugak ko nyimpan gambo2 gitu ye... kenangan tuh... aset... ala2 sentimental value gitu, ahaks!