Tuesday, May 5, 2009

i luv Jackman...i luv Wolverine



Hari ni..sgt mendebarkan....aku g keje dgn perasaan luar biasa tergedik2...dan x sabo menanti ari ptg....ada PLAN B ari ni...utk menjayakannya...agak mencabar....silap hari bulan...akan d bawa isu ni ke muka pengadilan gitew....ops...xyah ulas panjang....AIDA sure berdebo2 klu aku membuat pendedahan demi pendedahan...hehe



yg penting.....lepas keje (hinffss...hinffsss....betoi ke pas balik koje?..hentam la labu..)....aku gan aida (sepatutnya kami berjemaah td..tp ada masalah teknikal) meneruskan misi Wolverine kami....amat ghairah dan jiwa bergelora okeh..sungguh x sabar rasa d hati....



maka, kesimpulannya...klu ssiapa yg follow trilogy X-men sblm ni...adalah x logik klu korang x layan X-MEN ORIGINS: WOLVERINE ni...sungguh x masuk akal okeh...buang masa lah korang tgok trilogy sblm ni....kisah kali ni adalah prequel kpd kisah2 sblm ni...dan fokus utamanya adalah susur galur kisah Logan sbg mutant dan kisah silamnya bersama Team X..selain menyelitkan hubungan kompleksnya dgn abg kandung dia Victor...sure korang nak tau mcm mana dia leh ilang ingatan sblm ni kan...maka, layanssssssssss






OH HATI--> hati aku berdebo2 tgok rambut Jackman yg kusut masai tu...wpun rupa dia mcm busuk masam...tp sungguh mencairkan okeh...mimpi indah le aku mlm ni...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

kayteeze said...

Ooo....kak tie dah tengok !

Citernya ganas sikit, tapi kak tie suka kat daniel henny tu... hero dlm citer korean kak tie, hi hi...

~wAniE~ said...

oh ati ku jugak b'debar2 bila menatap wajah nya...jackman mmng ganteng gile..snggup tgok cite AUSTRALIA coz nk tgok die...huhuhu

INTAN said...

KAK T
wahahah...agen ZERO tu ek...hehe...ok le..hensem jugak..tp taste saya hak jenis busuk masam tu..hahahah

Adry said...

dah tengok da cerita ni... memang best!! Love it!!

intan.dayana said...

intan nk pg tgk arini...yeay~!

Rozita said...

udah x-men pulak..
mcm iklan tu..nk jd wolverine, kena tukau suara garau skit

en_me said...

perghhh, volleee koyak katel tewww.. ammvoiii

INTAN said...

WANIE
ala..kena rebut jackman gan wanie le pulok..hehe

ADRY
rugi x tgok kan..

INTAN
baru nk lanjer intan tgok..ngeh3

KAK ITA
wolverine yg asalnya sore merdu je kak..hehe

ME
mencongkam kan...ngeh3