Thursday, March 26, 2009

kan dh kantoi...

:soldier_41:

dlm salah satu N3 aku sblm ni (byk bulan dh..taun lepas) aku ada suarakan kemarahan terlampau dan melampau aku pd sorang student DPLI aku ni (sila baca sini) budak yg sesedap rasa menuduh aku..penuduhan yg melampau dh menyebabkan aku rasa geram tahap petala ke 7



:soldier_27:

jadi...masa konvo ari tuh...aku tgok nama dia dlm list (padan muka..spa suh email letak nama sebenar....wakakka)...n aku tanya budak sebelah..mana satu budak yg bernama tuttttttttttttttt tersebut....wah wah wah.....datang rupanya...yelah....ikut kata Ted.....korang dh dpt duit gaji kan...harus le dtg ye dak..wahahha



:soldier_14:

aku ushar muka dia berkali2....geram ada...nk gelak pun ada....mula2 ingat nk tegur...tp malas la......aku ada sesuatu yg lebih best.....apa lagik.....curi tangkap gambo dia..wakkaka....





:soldier_43:

tu la suspek nya....hak muka sipi tuh...pastu gambo dr pandangan belakang dia tuh...hehhee..januh aku kaver supaya dia x tau aku tgh ambik gambo dia..kang klu nampak..dia perasan dia tersohor pulak...wahahaha.....





OH HATI--> moralnya..jaga budi bahasa ...klu kita berbudi..org akan berbahasa...x dulik le org tu guna bahasa apa...kan
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

11 comments:

sonata anak kancil said...

Maaf kan la , nama "budak baru belajar"...sedangkan Nabi ampunkan umatnya...Lupakan la- tu namanya Asam Garam Kehidupan!Saya pun macam2 tu jugak!

INTAN said...

sonata--> dh maafkan pun....xde simpan apa2.....tempek gambo blurr je....xde kesan apa2 kot..heheh

en_me said...

akak intan tewww.. me dah baca email terdahulu.. memang budak itu baik.. dan hensem.. leh jadik sugar daddy tewww.. ammvoiiii

Rozita said...

dendam yang tk pernah padam ye!

Yanmie said...

hahaha...maafkan ler dia..x baik berdendam..agak2 dia baca x blog akak nie?...ehehe..

ainalhanisda said...

terlebih perasan lak nanti dia bila tgok sini..kredit utk dia sebab bertambah glamer..kui kui kui

Riezal said...

apa barang hang tangkap gambaq sebelum hang nak ampunkan.. patut dari jauh tu hang balik kasut macam bush kena tu.. pastu hang buat muka selamba jaa.. orang tanya kasut sapa hang buat diam2 sudah la duk kat meja tuu jgn jalan.. kenangan terindah tu kalau hang bagi kat dia.. time tu

Mak Su said...

awat ler budak tu cenggitu ek ?

:(

pjan a.k.a fizan said...

testing...comment wif a new picture.wakaka miss u intan!

~wAniE~ said...

berani nyer akk tngkp gambo die..kalo die perasan cm ne??huhu

INTAN said...

me--> sugar dady?....uwekkk...ahaks

kak ita--> dh padam....lama dh....sekadar tempek gambo sipi kat sini...xde hal kan?..hehe

yan--> klu baca pun x kisah.....heheh....xde masalah...

ainal--> tau xpe.....hehe

riezal--> hang lagi kejam.....kesian pulak kat dia...ari bersejarah yg patut manis jd pahit la..whahaa

maksu--> dia panik sbb x dpt surat posting...pastu cari kesalahan org

pjan--> mish u 2 like crazy..

wanie--> klu dia perasan?...bagus jugak...akak kata nk letak dlm blog...apa ada hal?....ni upacara konvo lo..xkan xleh org ambik gambo..wakkakaka