Saturday, March 14, 2009

ada sesiapa mkn ati?



:mJahat:

incik hubby aku mmg suka ati.....wpun aku udah kabo...organ2 dalaman ni x elok d makan...tp dia suka beno.....apa daya aku kan...aku udah nasihat....



:mGuilty:

sebenonya ni bkn tujuaan asal N3 ni yek...hahaha...xde kena mengena dgn organ dalaman..tiada.....ni yg aku nk ckp ni psl 'mkn ati berulan jantung'....



:mDarah:

ada sapo2 penyokong MU? (ke tiba2 x ngaku penyokong pulok lepas mlm ni kan?..wakkaka) tp aku pasti kak mery adalah penyokong MU...kui3...sorry...aku xde niat nk ketawa...aku ni dulu pnh minat dan suka serta sokong MU...tp sejak bbrapa taun kebelakangan ni..mmg aku kureng minat dan kureng gemo...



:mHihi:

tidak juga bermaksud aku suka liverpool ek...kui3....aku sokong team mana yg lawan gan MU..bleh gitew?.....wahhaha.....kkdg aku sokong team mana yg menang...bunyi mmg mcm xde pendirian la...ye...itu le aku....aku ni mcm bola...wakkaka



:mGergaji:

tadi....liverpool menang bergaya dgn MU...huhu...ada sapa2 kentut berbuih dgn kekalahan itu?..heheh...bola mmg mcm tu kan....sbb dia bulat..kkdg mmg sukar nk ramal...hehe...telan aje lah ye labu wpun pahit menusuk ke sum sum gitew...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

11 comments:

kabussenja said...

Haku xpedulik pasal bola. Tapi tadi makan kul 8 kedai mamak mmg wrong timing daaa... sekali penuh kedai ditambah dgn sorakan.. udah la dpt meja ujung dkt kitchen.. Sambil menyuapkan anak, aku bg signal kat incik hubby..."bang cepat skit kang diorg bertumbuk ke lempar kerusi tak pueh hati team diorg kalah kang.." Incik Hubby tnpa jwpn relax je... HUH!

UnGu VioLeT said...

salam kak.. ada tag untuk akak.. nnt dtg yer kat teratak mar... slm syg..

en_me said...

takperr me pass.. baik update blog kannns.. ehehe

Yanmie said...

hahahhaa..nasib yan dan hubby mmg x mkn organ dalaman..ehehe...buat ler hubby nie jenis mkn jenuh yan nk pegang oragan dalaman tu...nk masak apatah lagi..huhuhu

hem..hubby yan minat arsenal..nak tau bila MU lawan aje ngan mana2 team..dia berharap sgt MU kalah..ops...ehehe..

INTAN said...

kabussenja--> hubby ko mesti penyokong LIV...tu sbb dia rileks aje...hahhaha

mar--> ok..nti akak terjah

me--> paratik MU le ni kan?..hehe

yan--> incik hubby akan suka beno hati lembu....konpius sekejap...oo..dia suka arsenal ek...nasib le menang arsenal smlm ye..hehe

~wAniE~ said...

agak sadis kekalahan MU tu..hehhehe..mi big bro minat gile kat MU..mesti die keciwa smpy tertonggeng..hahahhaah

@LiYaNNuaR said...

aku sukak mkn hati ayam... huhuhu... nak pulak dimasak hati masak kicappp... wallawehhh... tliur wehhhh

psssssssst.. bola bola... aku x berapa layan... sbb aku dah pencen.. kui kui kui

ennieva fauzi said...

TAN..aku Chelsea supporter...forever...:)

Aku pun rindukan ko...kalu dapat lepak cam dulu2 ..huiii syokknyaaaa

Anonymous said...

xper...lama dah liverFOOL kempunan..10 thn gitu.kasik can..hehehhe

INTAN said...

wanie--> kalah dgn memalukan..wkakaka

liya--> laki aku ati ayam kurang skit..dia suka ati lembu...udah pencen bola yek..hehe

ben--> wahhaha.....penyokong the blue ke?..wahhhaha...bkn ko faratik MU ke dulu masa kat N-park..windu ko.....nti aku trun KL kita deting ye

kak mery--> kempunan kempunan juga...tp ni kekalahan yg memalukan ni....4-1...wakka..x hangak2

Anonymous said...

aku tak kesah intan..kita tunggu je nnt