Wednesday, March 25, 2009

utk julung kalinya

fs23

dh nk masuk 2 bulan gamaknya ek ilhan bersekolah KAFA d ptg ari....cepat betoi....dia lebih lancar membaca Iqra' jika nk d bandingkan dgn mengeja rumi.....xpe...aku redha.....lancar dia baca..aku jadi kagum sendiri....x sangka...!!!




fs25

smlm...ari selasa...aku EL...jangan tanya kenapa...sbb itu bisa buat aku hangin....dh alang2 lepak rumah..aku offer diri sendiri utk jadi SUPIR...ambik ilhan dr kindergarden...hantar g KAFA...ambik...wah..lega le Cik leman gan pak long jaafar...dpt gaji free ari ni sbb ilhan x naik van dwang.....xpe..kasi bonus tuk depa...



fs06

dan utk julung2 kalinya....aku tgok ilhan berpakaian KAFA ni.....slalu x berpeluang ok....dia start kelas kui 3....2.30 naik van...balik kui 6....6.30 naik van....semua tu time sama ada aku kat opis..atau atas jalan raya....kesian aku....!!..jadi sbb pertama tgok dia mcm tu....aku x lepaskan peluang utk ambik gambo dia...cam poyo..hehe









OH HATI--> segak anak mama...hehe
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

9 comments:

Rozita said...

cantik kaler uniform KAFA nya, sbb selalu kaler ijau

Riezal said...

mana ada poyo intan.. smart apa.. siap ada lencana lagi :). Yang adik nya pulak bila dijangka masuk KAFA pulak lepas ni :)

~wAniE~ said...

hehheheheh smart jer ilhan tu..ngorat blh..huhu

Mak Su said...

sejuk perut mamanya :)

INTAN said...

kak ita--> lain negeri lain kaler kot kak ita..tp kat png ni mmg kaler ni..

riezal--> yg poyo tu aku la....poyo ambik gambaq ala2 jakun tgok anak sendiri..wahhaha...adik dia..baru 3 taun....lagi 2/3 taun le nampaknya

wanie--> sudi ke ko jadi anak menantu aku wanie?..hehe

maksu--> sejukkk....slalu minum ais...hehehe....syukur kan maksu

en_me said...

wah.. dah besar dan segak ilhan.. tak lamer lagikks mama dapat menantu nih.. ihihi

INTAN said...

me--> berdebo2 aku.....tingin nk timang cucu ..wakkakak

ONE ZABA said...

sama kaler ngan baju melayu aku tu

rynas said...

dah lama tak tengok Ilhan...dah besaq anak teruna hang yer Intan..sok-sok dpt menantu lar ahaks...