Saturday, March 14, 2009

terlebih gigih






:girl_2:

khamis lepas tak kala tgh kusyuk mengayuh......tiba2 aku rasa kepelikan telah berlaku d bahagian bawah....naper aku rasa gonjeng semcm je nih...usha punya usha aku tgok paddle besikal aku tercabut...hok aloh....baru beli seminggu je ni....apo hal?



:girl_10:

betoi2 potong stim aku mengayuh besikal ptg tu...terus ilang mood...incik hubby ckp aku terlebih gigih kot.....xde maknanya abah....org kayuh mcm org normal tau.....dia ckp xpe la..nti beli hak besi punya....aku usha muka dia..dia perli aku ke apa?...



:girl_8:

aku rasa besikal aku dh OKU....nampak cacat d situ....dh patah ati nk mengayuh lagik...






OH HATI--> gigih pun salah...x gigih pun salah
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

5 comments:

ateh said...

wah semangt nye intan bersenam ...bagus2 naik basikal jgn jadi mcm ateh ni dah nak gerak2 pun malas.huhuhuhu

Riezal said...

hehe..cayalah intan.. semangat gak ko mengayuh.. jgn putus asa intan.. baru skit jer tu.. aku suggest hang pi cari paddle yang alloy or jenis besi heavy duty .. mahal skit tapi berbaloi utk di lenjang.. hang henjut laa macam mana pun.. takdak nak pecah.. jgn beli yang jenis plastik. so far dari pengalaman aku dah 3 kali aku pecah.. sebab cari yg murah.. lepas tu cari yang heavy duty jenis besi sampai skang menten..



oorr hang ni besaq cam dugong skit






Salam..dulu minta maaf.. gurau2 naa caboooooooooootttt

Yanmie said...

hahahhaa..lawaknya..rasanya betul en hubby tu ckp..pas nie kena beli basikal yg besi semua..ehehe...

INTAN said...

ateh--> wehhh...ko jgn sampai nk gerak pun malas..meh sini nk babab...hehe

riezal--> udah carik....sbb tu aku terkantoi smlm..g kedai besikal cari paddle aloi....sekali anak aku guling2 nk besikal..terkantoi d situ..kena gak beli tuk dia..hamoiiiiii...wakkakak...pitnah aku!!

yan--> ntah camno leh terkulai..frust betoi..rasanya dh ckup sopan mengayuh

@LiYaNNuaR said...

salam gigih utk ko nokkk... :p