Thursday, March 19, 2009

motif?

:cinonet_52:

N3 kali ni ada unsur2 keterlaluan skit...pd sapa2 yg akan rasa berbulu mata lepas ni..aku mohon jutaan kemaafan ok....wahahhaha






:cinonet_12:

aku pun x pasti apa motif aku ambik gambo ni pagi tadi...wahhahaha....n ni pun bkn 1st time aku tempek gambo aku berpakaian yg sama ni kat blog aku ni....aksi masih sama....duduk bersimpuh gitu..mcm 'gadis melayu' sungguh2 kan?...wahahhaa.....nampak x ben...ct....aku benar2 telah mengalami transformasi kan...n klu korang berdua ingat...patern baju aku ni..sama mcm patern baju aku masa konvo 9 taun lepas....heheh.....baju ni patutnya aku pakai masa konvo..tp x sempat siap..jadi baju konvo yg aku pakai adalah baju kwn aku yg aku jadikan contoh utk wat baju ni....maknanya..baju ni dh berusia 9 taun......masa aku masih anak dara dan rumaja gitew.....(skrg pun rumaja jugak...cuma purbakala skit aje...ehehe)



:cinonet_30:

patutnya ari ni....ari berpakaian batik....tp aku mmg xde baju batik ok...jadi aku pilih baju ni sbb kain dia.....d perbuat dr kain pelekat.....adik badik le gan batik kan?...wahahhahahah







OH HATI--> tp sendat skit ar baju ni.....udah gumuks la katakan
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

16 comments:

syareena said...

wa... anggun la pulakssss

Riezal said...

aduh.. mati2 aku ingat ekin tadi... berguling2 laa hubby hang tengok ke anggunan hang.. dah laa hang kata bukan selalu pakai macam ni.. "SAPA BILANG GADIS MELAYU TAK MENAWAN... TAK MENARIK HATII TIADA MEEMIKAAATT" errk terover lak.. menten macho balik...

Uncle Lee said...

Hello Intan, you have a nice blog. Love your cute animations.
You have a nice day, Lee.

@LiYaNNuaR said...

wahhh... kau mmg anggun, nokkk... tahniahhh... sgt jeles, ok... sbb aku dah tak seanggun dulu... wakakaka... buktinya?? sbb aku dah tak layak berkebaya gitu... kuang kuang kuanggggg...

iya.. aku tgh obesssssssssss

arrggghhhhhhhhh...

psssssst... balik Perlis??? sapu sawang??? ok.. ok.. ok...

zue@zman said...

Pheewitttt! baju 9 taon lepas ble pakai lg...caya lah Intan...

Yanmie said...

wah2...baju 9thn lepas tu bleh pakai lg..klu yan baju tu mesti dh x muat..klu nak pakai jugaks mesti baju tu jadik koyak rabaks...hahaha...

Aida Alias said...

auww anggunnya.. bersimpuh lagi.. hehe

Mak Su said...

waduuhhh.... masih sweet gitu

kalu maksu ler, amik gambar ngan baju kelawar. of course muntah ijao sapa nengok, ahaks

Nooryati said...

orangnya anggun dengan duduknya bersimpuh dengan begitu anggun sambil memegang hp anggun..

Tahniah anda telah menangi tiket ke konsert Anggun.... ( iklan ERA)...sori akak gurau aje..

Sebenarnya mmg anggun duduk bersimpuh..

rozita said...

ko kena buat baju batik2 byk2 skit..kebaya gitu

ennieva fauzi said...

maintain la tu Tan...bagosss la ko..tak yah beli baju baru..agak2nya t-shirt XPDC dulu tu bleh pakai lagi ke? hehe respek

~wAniE~ said...

baju 9 thun yg lepas??masih muat lg yer??maintain tu..hehhehehe

Mr PenyuBiru said...

nie ape kes ambik gambor sendirik ni.nak join contest ratu kebaya ke? hik3..

en_me said...

perghhh masa masih anak dara tewww..

Tie said...

Eh...

Muat lagi, ya...?

Baju kak tie dulu, anak kak tie yang pakai...baru umur 14 tahun dah boleh pakai baju tunang kak tie,hi hi...betapa keciknya kak tie dulu...kih kih....

INTAN said...

cik sya--> yo yo a...haha

riezal--> hang puji aku sbb balas pujian aku balik ari tu kan?..wakkaka..hampes hang

uncle lee--> thanks

liya--> aku rasa...baju tu dulu mungkin d buat agak longgar..sbb tu masih berjaya menyarungnya hingga kini.....x angun mana pun...cuma sedikit feminin skrg ni..wakakka

zue--> ye ye..baju konvo x jadi.....wahahha

yan--> ada byk jugak baju yg x muat....kena tetas skit plet baju tu...hahaha

aida--> very the gediks kan?

maksu--> baju ke tuan pakai dia yg sweet..wahahah..baju kelawar very the seksi one u know..hehe

kak noor--> wahhaha...mmg lawak...tiket konsert yek.....wahhaha

kak ita--> budget tarak le...kain batik mehei....kak ita sponser le selai 2..wahhaa

ben--> baju xpdc tu leh pakai lagik..kat umah....very the seksi ben....terjojoi sana sini..wahahha

wanie--> x maintain pun....dr segi culculation...udah naik byk kg..hehe

penyu--> wajajja...ada ke lagik pertandingan tu....aku kena reject awal2 lagik aku rasa..

me--> auww...mak malu nyah!!

kak tie--> ayat sepatutnya..."betapa besarnya anak kak t.."...haha...