Tuesday, March 31, 2009

selesai

wasalam pd SURVEILLANCE audit kali ni....baru pas wat closing ceremony tadik....lesen berjaya d sambung tanpa sebarang NCR....tiada saman okeh....cuma ada bebarapa opportunities for improvement gitu...

aku lega...wpun nama aku d sebut tadi oleh auditor ttg minit MKSP...setiausaha kononnya...aku semacam mahu bangun dan ckp...aku x sepatutnya menjadi SU pd waktu itu...aku telah d perguna2kan...masuk2 meeting..bos suh ambik minit.. amat keji tektik itu..patutnya dia sbg Pen.pengurus Q pentadbiran yg buat keje itu..tiada kena mengena gan aku okeh...tp....xpe....aku sengeh aje..pd aku minit yg bkn spt minit biasa itu (format SIRIM) adalah satu kejayaan besar aku..aku buat dlm masa sehari...mana le aku tau mana satu langkah PENCEGAHAN dan langkah PEMBETULAN...aku terpingga2 okeh....udah le dr awal proses taun ini aku tidak d libatkan...audit dalam pun x jemput aku....tiba2 mesyuarat kajian semua...aku d panggil..terus kena ambik minit...seakan terkedek2 gitew....

xpe.....aku redha.....buat le slalu kat aku mcm ni..buat la.....amalkan selalu ye bos...




OH HATI--> lepas ni pandai le aku nk tepis ok..
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

6 comments:

Yanmie said...

fuh..mesti lega kan dh setel..

sonata anak kancil said...

kalau dah lepas satu2 tugas,macam terlepas beban atas kepala kan? dan legaaaaaaaaa....

INTAN said...

yan--> lega le kejap.....perhh

sonata--> mmg..rasa mcm lepas dr tali gantung..tp x lama...NOV kena audit balik..ahaks

zue@zman said...

haku baca pon fenin....tp mmg x best kna audit :(

@LiYaNNuaR said...

hiyeee... aku paling nyampah nak buat minit... taktau kenapa... ape pun... SYMP kan nokkk... mcm ko, bole le nak tepis2... kalo mcm aku??? tepis tang mana pun... tkena gaks nokkk... sengal je kan...

Rozita said...

bagusnya tkde NCR..
OI masih oke lagi tp still kena buat corrective action jugak ler..