Tuesday, March 31, 2009

hutang lagik dan lagik...

d tag oleh wanie


Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:

selere aku rendah je bab2 adiah ni...x berkira sebenonya...org kasi aku ambik....aku xde wish list okeh....percaya la..jadi aku ambik masa 5 minit utk fikir 5 adiah yg aku impikan...mengagumkan x, klu aku kata...xde yg terlintas dlm fikiran.......so aku ngelat jwp soklan ni..aku xleh fikir jwpan dia...


MyEm0.com

5 perkara hebat yang pernah dilakukan:
1) jadi perempit dan kendian xcident kat track lumba haram...wakkakaa
2) bersalin 2 org budak yg beratnya 3.04kg dan 3.4kg secara normal aku....xde suntik ubat tahan sakit apa pun...sungguh hebat dan rasa bangga dgn diri sendiri
3) berkonvoi gan moto dr penang ke tlk intan - tlk intan ke penang masa 2nd year kat USM....mak aku siap bernazar..klu selamat g n balik..dia nk posa sehari..wakkaka
4) terlampau aktif dlm sukan dan apa2 saja acara anjuran sekolah....semua aku sapu...netball wakil daerah...bola baling....rounders....hoki...ping pong....pecut 100m....4x100m...lompat tinggi......silat....perh..wakil negeri okeh.....pertandingan bercerita....dikir barat....koir....pancaragam...menari...lakonan....cipta sajak...tulisan jawi...forum....debat...kuiz pengguna...kuiz pandu puteri......dan byk lagik la..aku rasa, aku cukup hebat waktu sekolah
5) aku penah bertumbuk gan sorang budak laki sbb dia kutuk aku...aku pijak perut dia okeh...rasakan jurus silat aku


MyEm0.com

5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi)
1) wahhh.....anak sapa le cipta pc dan seangkatan dgnnya ni...dpt aku bertenet 24 jam...wakakaka
2) aku kagum pada para novelist.....perh.....korang ni mmg gigih dan kental la....aku salute
3) sapa rekacipta suwar levis ni?....bagus sungguh...aku pakai suwar levis 5 6 7 taun...x luntur okeh.....
4) tima kasih utk org yg kuwarkan idea tudung istant mcm Ariani ke...hajaba ke..munawarah ke..x kira le..janji senang d sarung..bagus betoi le idea ni.....masa aku bersiap telah kurang secara mendadak...pakai saruk je...iron pun xyah...
5) tima kasih utk org yg cipta culculator....makluk yg lemah ilmu hisap ni amat berterima kasih sbb menyenangkan keje aku mengira..wakkakaka


5 perkara yang dibenci:
1) jln jem......ingatkan xcident ke....apa ke....rupa2nya sbb org potong Q....lahanat betoi la..
2) kena buat menda yg bkn keje aku....abis keja aku sapa nk buat?
3) klu aku tipon....jwp mcm org malas nk bukak mulut (psl urusan keje)....amat pemalas...x belajo sivik kot...
4) jgn geletek aku...aku x suka la....aku penggeli...
5) jgn ckp kurang ajar bleh?.....ckp sopan2...ingat dia je pandai kurang ajar...x tgok kekurangan ajaran aku lagik

MyEm0.com

5 individu bertuah utk di tag:
xyah la...susah2 je..hehehe









Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

3 comments:

Riezal said...

see aku dah leh agak dah.. hang memang.. runner.. athlete kira sportswomen betul dulu ni.. patut laa hang macam kahaq dan kasaq skit.. tapi lembut skit dah skang pasai dah layan baju kurung..

Rozita said...

mujur tkde yg kena tag..
letih dah jawab tag ye

INTAN said...

riezal--> kan? kahaq no aku..tu hang x jumpa aku lagik....tangan aku tau nk tepuk org je..wkaka..kahaq le konon kan..

kak ita--> bulan april ni..sy mmg baik ati