Thursday, March 12, 2009

penyidai




:naikmoto:

ni gambo 2nd wife incik hubby yg terbaru......tiba2 udah jadi ala2 penyidai handle dia....sabo ajelah aku.....ari tu masa dia follow aku kayuh besikal...dia bwk anak2 naik moto ni..aku dengar budak2 ketawa mcm nk rak tgok handle moto dia..sampai aku xleh control terus tersenyum2 kamben tgok cara dwang gelak..mcm lawak beno kaedahnya...wakkakakakak





:pompom:

ari tu kak mery ada tanya dia...x lenguh ke bwk moto menjerangkung mcm tu...dia jwp handle mcm ni lebih tidak melengguhkan.....lantok dia le yedak....udah dia suka menda lenguh pun dia kata x...hehehhe.....pasrah aje lah..







OH HATI--> aku x suka jd pembonceng.....rasa lenguh sakit pinggang..aku request dia letak penyandar...hehhe
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

3 comments:

Yanmie said...

wakakaka..ingatkan encik hubby tu betul2 ada 2nd wife..rupanya moto yea..

en_me said...

naperr nak sandar kebakang.. kan elok sandar ke depan one uoolsss.. ehehe

@LiYaNNuaR said...

aku sokong En_Me punya komen... huhuhu...