Tuesday, March 31, 2009

april fool



aku bkn pe'rai april fool okeh.....tp tarikh tu saban taun..mmg aku tgu...apa signifikan nya tarikh tu pada aku?...sgt sgt signifikan okeh....esok aku terangkan dgn detail bg yg belum tahu..pd sapa2 yg dh tau...syyyyy.....ahaks




:puteh_1:



OH HATI--> masa sekolah..pnh kena april fool gan member...dwang letak katak dlm kotak...suh bukak dlm kelas....menjerit kehesterian aku....pastu..aku x tegur budak tu 1/2 ari..hehehe
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

Riezal said...

hahah.. aku boleh bayangkan macam mana tahap kehisteriaan time.. tu.. ermm.. hang macam asmidar laa dalam citer Ali Setan.. buai laju2 sampai pokok ru.. apa dalam baju.. seekor kata puru.. haha

rynas said...

Intan aku tau naper april fool sgt signifikan kat ko..aku nak pecah rahsia kat sini ahaks...
Intan aku nak jadi orang terawal ucapkan Happy birthday to you...

"semoga Panjang umur dimurahkan rejeki lagi..dan lagi..dan tercapai apa yang diinginkan. Amin"

Riezal said...

ohh besday hang kaa.. neway.. Selamat Hari Lahir.. semoga dipanjangkan umur senantiasa di Murahkan rezeki.. dan senantiasa diberkati dan juga senantiasa di bawah lindungi Allah S.W.T.

Rozita said...

hehehe..nak adiah apa?

zue@zman said...

"happy bday Intan...smoga panjang umur,murah rezki...dan di dalam rahmat & berkat dari NYA"..
ehehhh...apa menu spesel hari nihhh?

~wAniE~ said...

semalm wanie kena april fool yg mmng fool gile la...huhuhu

en_me said...

hepi besday on april fool day.. nice

INTAN said...

riezal--> aku silap la...bkn katak..wakkaka..sekali lipas daaaa


ct--> daya ingatan hang mmg kuat la..aku respek..jeje


riezal--> sob sob...tiba2 aku rasa sedih pulak dgn ucapan hang



kak ita--> laksa sepinggan?



zue--> hang tanya aku psl menu?...wakkakaka....kedai la mcm besa



wanie--> udah nama april fool..harus le fool gilak..hehe



me--> auw....10Q