Tuesday, March 3, 2009

anak betong






:cinonet_49:

sapo tgok citer ni?.......seingat aku...ada le 4 kali kot aku tgok.....tu pun aku gagah layan sbb ada hero semalaya idaman aku tuh....(JAGAT a.k.a Fizz Fairuz).....yg suka layan citer ni incik hubby aku...hahaha...kagum kan?....aku slalu lupa psl citer ni..klu bkn sbb incik hubby yg tukar chanel ..mmg aku x tengok ok



:cinonet_41:

tup tup...smlm incik hubby g main futsal.....tiba2 pulak aku tingat citer ni..so aku layan...hebat aku..layan citer ni ketika sorang2 diri kat umah..bkn citer seram pun kan..klu citer KEKASIHKU SERU ke apa ke..mau aku sawan sorang2...sedar2 mulut berbuih je......bila abis citer....aku dengar gosip kata...dh last episod pun?...loh....tergantung mcm tu je ke?..aku yg x follow pun rasa terhina jika itu la ending dia...apo kes gitew je?...5 makluk duk gaduh kat pokok buluh...malika..jagat..zaman...makcik muka buruk gan pokcik jawa duk bersilat...hak pempuan duk main tolak2 tongkat gan tolak2 muka...hahahhaaha.....pastu tiba2 tangan jagat putuih.....muka malika berparut....itu je ke?...



:cinonet_22:

adoih la...jgn la wat ending mcm ni....org rasa tersiksa tau....paham dak.....x suka x suka....!!!




OH HATI --> jadi jahat pun fizz nampak menawan
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

3 comments:

@LiYaNNuaR said...

aku tak penah tgk... best ke??? huhuhu

su said...

best cite ni sbb dah ikut dr mule tp yg x syok biler last xdpt tgk..huhu..

INTAN said...

liya--> klu aku kata best pun dh terlewat utk ko nok..wakkaka..citer ni dh abis pong

su--> naper ko x tgok ending?...g mana?...haha...mmg tensen klu gitew su