Thursday, March 19, 2009

letih


gambo hiasan semata2


daku letih le.....ntah kenapa....sindrom letih ni..ada kena mengena gan xtvt senaman aku ari2 ke?.....yg aku notis...ptg2 bila aku main ping pong atau mengayuh besikal...mlm nya aku jadi fresh sgt2...sampai x rasa ngantuk..walhal slalunya kui 10 paling kuat le aku bertahan...ni idak...mata aku bulat je..x reti2 rasa ngantuk....tp penyudahnya...pagi2 bila nk bangun aku rasa letih...


udah le x rasa ngantuk.....x rasa lapo pulak....ntah le ni sign yg positif ke negatif...aku x pasti.....yg pastinya ari ni....aku rasa sengal....keletihan....


jadi aku ambik keputusan utk rehat dr bermain ping pong ptg ni...nk balik awal...kayuh besikal pulak...sambil kayuh leh tgok flora dan fauna..mungkin aku lebih fresh lepas ni...






OH HATI--> nk menaip pun letih
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

6 comments:

Mak Su said...

laa... naper ek? tak cukup kalsium kot, cuba take susu sebelum tidur untuk rest kan body :)

rozita said...

ko kena ambik supplement tu..tmbahkan tenaga zahir batin kahkahkiok

Yanmie said...

salam kak intan...

hem..cuba cek kot2 pembawaan budak ke..ehehe..manalah tau kan...

~wAniE~ said...

kak intan kena wat xtiviti tu selang seli kot..jgn maen ping pong tu ari2 sgt..ujung minggu jer...

p/s:kak intan nk slim ker??hehhehe

Tie said...

Letih....?

Hmm.....ada isi tak..? Hi hi....

@LiYaNNuaR said...

aku pon syak camtu, nokkk... tak pcaya... sila check it outtt... hehehe...