Monday, September 22, 2008

tukar lay out

saja le kan...sbb aku dengki org lain tukar...aku x tukar2 lagi...(kononya setia pd yg satu...ptuihhh....)......tp rasa dengki dan khianat ati aku tu meluap2 pulak tgok semua org dah bsalin baju blog masing2.....ada yg dh tukar 3 4 kali.....ini x boleh jadikkkkk!!!...sesuatu harus d lakukan dgn kadar segera...

memandangkan ari ni aku EL......aku bangun lambat tadik..dlm kui 10 jugak la..kepala aku berdenyut2....tp sbb rasa dengki aku sudah menguasai keadaan....aku gagah jugak hangkut semua brg2 lama ke templet yg baru...susah kome nk tukar templet ni...sbb semua yg lain akan delete secara langsung.....kaedah tukar 'baju' blog ni..saling x tumpah mcm pindah rumah...aku bencik pindah rumah....!!!!

dah skrg....aku rasa ini le hasilnya...lawa ke x lawa....aku x pasti....boleh x korang kasi pendapat ikhlas kat aku......templet ni lawa ke...hat lama lawa lagik?.....

skrg ni...pinggan aku rasa nk patah...(sbb aku tgh 'sakit pempuan'....mmg lenguh2 pingang skrg ni.....gan kepala berdenyut2.....) lepas ni aku nk landing kejap....rasa nk pitam pun ada ni....



OH HATI ---> aku mmg sayang lay out yg lama.....kan shafa kan? kan?....sbb templet ko sama gan aku...huhu
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

9 comments:

umieadam said...

oo nak tukar baju page ni ek??

saya nak tukar tapi tak pandai..
sudahnya pakai aje baju lusuh tu aje

INTAN said...

ha'ah umie...tukar baju blog ni sempena ari raya ni hah...hahahhaha......

udah tuko...ntah lawa ke idak...sbb ati ni masih suka pd yg lama...tp gedik jugak nk tuko

pjan said...

ikhlas aku katakan..aku suke hat lama tu kut....walau lambat nak buka pagenya..tp hat tu very da sweet....ikhlas dari aku: fizan

rynas said...

tan aku rasa baju yang lama lagi cantik dan kemas..ttp tak per Tan aper salahnya ko tuko baju sempena raya..asyik2 baju yg sama bosan juga aku nengok hahhahaha

INTAN said...

betoi2....aku sokong pendapat korang...mmg hat lama lebih sweet.....xpe nti aku tuko balik....bkn skrg la..letih ooo ngankut brg2 ni...hahahhaa

ennieva fauzi said...

alamak Tan..cam bebeno nak sambut raya ni..meriahnya...tapi aku suka yang lama lagi le..sweet jer...tapi ahhh..pedulik hapa Tan...janji ko happy ye dak?

INTAN said...

ben....aje beno...aku lagi suka yg lama tuh..jatuh cinta giler...heheheh....xpe le...bio hat ni buang sebulan 2...lepas ni aku tukar balik..hehe

ennieva fauzi said...

kita raya sebulan ke...bior le dia sebulan dulu kat situ..tapi memang ye Tan...aku bukak page ko ni rasa cam bukan kad raya hahahakukuikui...

INTAN said...

hempeh ben...wkakakaka