Monday, September 15, 2008

TERbeli baju raya

ikut planing asal, aku bakal membeli baju raya pada 25hb...apa istimewanya 25hb ni sampai kena tgu tarikh tu jugak?....huihhh....istimewa giler babas......ari tu aku dpt gaji...(dgar kata..mungkin bonus masuk sekali)...skrg ni aku sengkek giler....serdak2 je yg tinggal ni..kesian aku...

tp x semana2.....aku TERbeli baju raya.....aku jatuh cinta pandang pertama gan baju tu...sukar aku lepas kan.....pastu ada insan yg pemurah lagi baik ati...tiba2 kata....dia sponser....senyum aku sampai ke telinga time tu....klu skit lagi, sure koyak mulut aku sbb kesukaan yg melampau...tp, aku x snap gambo baju tu.....xkan kot nk tjuk sblm raya kan? x trill la mcm tu..xde unsur2 suspen dlm idup pn x siok jugak kan?...so, utk mensuspenkan keadaan...biar aku rahsiakan mcm mana roper baju raya aku tu..tp, utk tidak menyebabkan korang x tido mlm memikirkannya..aku kasi skit gambaran...

  • kain cotton
  • kaler ijau pucuk pisang bercorak
  • barmanik
  • baju kurung biasa, bkn kurung pahang
  • simple je....
ckup memadai x clue nya?.......

kat kedai ni le aku beli

suspen...suspen...biar korang terus meneka dlm kesamaran ye


OH HATI ----> murah je...x mahei...janji org sponser...hehe



Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

4 comments:

umieadam said...

bestnya dpt bonus
lehla raya sakan nanti

saya tggu gj..tp taktau masuk sblum raya @ tak

sob!sob!

INTAN said...

best le jugak umie...sbb last year pak lah x kasi bonus....ni pn dpt half je...half lagik bulan 12 pulak....

aku tumpang sedih gan ko...sob sob

rynas said...

wahh leh la melaram sakan raya nie dapat bonus...aku nie tak nampak hidayah bonus pun. kalau ada tuh rezeki anak aku ler..huhuhuhu

INTAN said...

ct.....xde le melaram.....biasa2 je...kita kena amalkan idup secara sederhana....

sob sob...sob..sebenonya....duit aku dah rabak membel belah punya psl...