Friday, September 19, 2008

part ngeri

buat korang yg tgok kekasihku seru smlm...aku x sure korang rasa ngeri x masa tgok satu part ni......klu korang kata TAK....aku nak tabik hormat ni...giler korang punya ketahanan mental....sbb aku time tu....dah x tergambar punya ketakutan.....ingat x part ni?...part paling suspen...wkakaka






marrisa jeling2 kat sebelah masa dlm keta....sekali....nahhhhhhhh....hambekkk ko.....kuwar muka mcm ni...klu aku jadi marrisa...aku kencing dlm seluar dah rasanya...wakkaka.....x pun aku mengelupur atas tanah mcm ayam kena sembelih tuh...kiok...kiok....wakkakakakak.......masa ni la....aku seisi rumah (termasuk incik hubby, along,ilhan gan idlan) menjerit serantak.....bergema dgn paduan suara jeritan kami tuh yg mmg agak sumbang intonasinya.....

pastu...aku suspen betoi masa tiba2 dtg sebijik kereta sapu masa keta rashad rosak tu...ntah dr mana dtg nya...ingatkan abg hantu dah tadik....tp manusia rasanya....tp manusia yg saling x tumbah mcm hantu aku rasa rupa parasnya...scary betoi...ada hati nk ngorat marrisa, siap letak syarat suh marrisa duk depan......lawak le brother ni......pandai gak mengayat awek gan senyuman mengoda dia tuh


boleh lagi dia tanya..."siapa nama"...bila org bgtau....siap komplen..."X sedap nama tu"...wakakakak....pstu org suh belok kanan.....bersungguh nak belok kiri....kah kah kah kah.......




OH HATI --> abg gigi scary...nanti ko leh masuk raja lawak 3...ko ni kelakar la....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

8 comments:

tsue said...

njerti sebab terlalu terkejut. aku rasa..mamatu tu adalah hantu sebenarnya..ataupun kena pukau dgn atok si rashad nih...

tapi ngeri jugak bila mayat si cik wan tu bangun balik...

first class la cite ni....

INTAN said...

aku jerit sampai pedih tekak...wkakaka.....over betoi...tu la...aku musykil ttg mamat keta sapu tuh....ke dia hantu yg rashad dh langgar tempat dia tuh?..dia mati xcident kat situ kot...huhuhu

tu la..klu buat filem..sure meletups giler ni

Hanisda said...

antu tarak gigi tu siap tanya,melayu ker?..hik hik hik kelakor sungguh
rasanya hantu kut sebab ngaper dia leh ikut telunjuk tok...

INTAN said...

tu le ainal...aku rasa pun dia hantu...hantu yg agak baik tp gatai..wakkakakak

ida said...

antu gigi scary remind me of abang gigi scary kat pisa.... adik beradik ko.

Mata scay yang menggoda.... Pengarah dah sia2kan semangat ketakutan penonton.

Tok tuah dah mcm pinjam nama hang tuah

INTAN said...

aida...mmg saling x tumpah mcm abg kat pisa....sepupu kot...

tok tuah tuh...nasib rashad x jadi jebat ke...mujur lagik...

pjan said...

wahaha aku pun tengok...seram sejuks...laki aku sampai tak bercakap punye kosentret....

tak sabar sambung citer lagi minggu depan....

kl buat movie mmg melatopss!! kalau kuar CD dia pun aku gi beli!

INTAN said...

pijan...nasib le skrg bulan posa...tahap ketakutan aku kureng le skit...laki aku pun jerit2 takut..slalu dia suka nyakat...padan muka dia..wkakaka