Saturday, February 14, 2009

TAG dr Pjan

Tag Dari Pjan


10 THINGS

Barang siapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng-tag dia.

  1. gemar melepak depan lappy *bukan takat gemar, malahan mmg wajib!
  2. suka akan ayam,udang,sotong,ketam dan sebagainya lagi2 kalau di bakar dan cicah air asam
  3. sukar tidur malam *kecuali terlalu letih dan sakit kepala
  4. amat suka akan menjahit,crochet,sulam dan menonton tv.
  5. hot temper juga...
  6. amat suka berkawan...amat sayang kawan, tp bila dikhianati..sukar memaafkan...entah kenapa....bagai di carik2 hati ini.
  7. suka beriadah di shopping complex atau di taman.
  8. teringin nak drive sendiri gi jalan2..
  9. cinta akan bunga rose....rasa nak beli lagi sepasu dua...
  10. tidak suka melipat pakaian...tetapi amat suka membasuh dan mengutip pakaian...

*aku cut n paste aje dr apa yg Pjan tulis ttg diri dia


Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara. about yourself.

1. Mama yg garang...ala2 singa jadian gitew....

2. Tapi pd masa yg sama...aku ni penyayang

3. Dah le penyayang...cepat simpati lak tuh

4. Walaupun aku cepat simpati....aku ni pemalas mandi

5. Dah la pemalas mandi....x suka masak lak tuh

6. Tapi...aku suka mencuba..termasuk lah cuba memasak

7. Tapi..aku suka mengemas

8. Aku suka merempit...x kira d jalan raya, d depan tv, baca novel mahupun d depan PC...ahaks

9. Aku x suka berwindow shoping....aku beli apa yg aku nak dan balik

10. Org terpenting dlm idup aku adalah keluarga dan kwn2


At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.so that U’ll know… did they really know U…

Aku ambik pendekatan utk TIDAK meng'tag sesiapa





Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

4 comments:

@LiYaNNuaR said...

lega di situ, ahaks!!! ;p

INTAN said...

liya--> ari ni rasa berhati mulia skit..hehe

pjan a.k.a fizan said...

keh keh shortcut ruponyo...tak pe asal buek....

INTAN said...

pjan--> aku tgok org yg pnh wat tag ni..dwang wat gitew...hahaha......cepat n pantas gitew