Monday, February 16, 2009

good luck wei yin






:boy5:

d atas itu adalah staf aku....wei yin nama dia...
gambar ni d ambil d hari kedua kejohanan ping pong..
masa kategori open tu..kami partner berdua...




:boy10:

pokok persoalannya N3 kali ini ialah...
utk mengucapkan GOOD LUCK pd dia...
dia akan menghadiri temuduga post Penolong Pendaftar
setelah selamat dlm sesi IQ dan group discussion ...
klu bjaya....sama level lah kami...
xde masalah..byk tips berguna aku kasi pd dia...
tips utk sesi2 yg d hadiri...
aku nak dia berjaya.....sbb setelah lebih setahun dia bkja
dgn aku.....dia mmg A okeh....aku kasi dia A+
amat episyen....amat gigih...sgt2 teliti...
dia tunjang aku...tulang belakang okeh...
aku jadi hebat sbb dia (hebat ke aku wehhh)



:boy11:

clerk aku ada 3 org yg ber ijazah......ketiga2 mereka
terlibat dgn sesi ini.....aku wish good luck tuk kesemuanya...
tp sebagai penilai ketiga2 mereka...
pd aku....WEI YIN adalah yg paling menonjol...
dia boleh jadi opiser yg baik pd aku....
wpun aku sedih kalau kehilangan dia sbg kerani (klu dia dpt)
tp aku mendoakan dia berjaya sbb dia berkebolehan...



:boy16:

tinggal bbrapa tahun saja utk wei yin...
dia bakal bersara..moga dia menerima berita gembira...






OH HATI--> susah nk jumpa mcm dia lagi lepas ni
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

2 comments:

ONE ZABA said...

apa susah...intan ikut le wei yin tu. boleh le berkepit sokmo.

@LiYaNNuaR said...

gud luck jugak utk dia... ada rezki... tak ke mana punya...