Tuesday, February 3, 2009

check list





:head_11:

ni checklist aku Jumaat lepas....
aku tulis siap2 kat white board...
memandangkan aku ni suka mkn kepala ikan..
dan daya ingatan aku lemah....
maka....aku harus lakukan sesuatu sbg PERINGATAN...







:head_19:

ada a few thing yg dah DONE ari ni...
contohnya utk xtvt SABATIKAL....
perkara 1 dan 2...dah siap!!!..lega..
menda2 RIT pun dah 90% siap....perhhh....
bleh menarik napas sedalam2nya d sitew...




:head_22:

baguskan klu ada staf yg episyen *bkn aku...aku puji staf aku..
berdesup dia wat semua menda....
yg urgent dia siapkan awal2...
kira dlm 1 ari..dia siapkan lebih dr 5 keje yg berbeza...
aku suka dia..dia menyebabkan aku jd episyen secara tidak langsung...






OH HATI--> atas alasan itu...aku propose dia utk dpt APC taun ni...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

1 comments:

@LiYaNNuaR said...

elok la gitu... bg pd yg layak... turn aku dah lepas dah... so, x payahlah aku bharap lg... ekekeke ;p