Saturday, July 26, 2008

ole2 dr pakistan

hani dah slamat sampai ke tanah air setelah melalui trip ke pakistan bersama TDnya yg baru dh TD kak mery.....(citer menarik hani d pakistan boleh dibaca bersama d blognya dgn meng'click nama HANI)

dlm kesibukan, hani sempat membeli ole2 utk kwn2 (termasuk aku dan anak2 aku)....jom usha serba skit apa yg aku dpt hasil kunjungan hani ke pakistan

aku x pasti apa nama sainstifiknya.....luarnya mcm belon...dlmnya ada plaster sin aku rasa....ikut kata hani...budak2 kaki jln yg jual d pakistan

boleh d regang2kan......kuning utk adik, ijau utk abang

ni utk aku






OH HATI ------> anak2 semua...ucapkan terima kasih daun keladi pd antie hani....




Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

2 comments:

tsue/hani said...

mungkinkah aku rasa lebih class kalau derang panggil aku, sister hani..atau pun..untuk tampak lebih hebat dan manja...Hanii

INTAN said...

sabo je le aku...wkakaka......