Sunday, October 19, 2008

versi video

video



OH HATI ---> saksikanlahhhhhhhhhhhhhh.....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

2 comments:

Tie said...

Salam intan....kak tie payah betul nak bukak blog intan ni..atau Pc kak tie yang dah semput agaknya. Pasal tudung kat bawah tu memang menarik. Tapi kak tie ni jenis malas nak bergaya, nak cepat aje..lagipun kalau dah berbelit2 rasa rimas lak maklumlah kak tie ni terlebih isi dan lemak!...Bagaimanapun kak tie suka tengok tudung bergaya tu...anak kak tie(form 1)pandai lak belit sana sini..he he...

INTAN said...

salam kak Tie...thanks sbb sudi masuk blog saya ek...

payah mcm mana tu kak Tie...slow ke?.....mmg sy pun ada notis...ntah le kenapa...buta IT saya ni...

sy pun sama le kak Tie...tambah skrg ni femes gan tdung segera tu..maian saruk je...senang citer