Tuesday, October 7, 2008

tangkap gambo kat studio

memandangkan baju raya kami utk julung2kannya sedondon..maka aku memberi cadangan pd incik hubby utk merakamkan detik indah itu d studio...

tapi malangnya.....kedai tu x bg cd kat aku.....susah payah aku kena snap balik gambo tu utk d download kambali buat tatapan korang


gambonya lawa...licin je....tiba2 aku rasa kulit muka aku mcm bb...wakkakakak....tu pun cina tu kata diorg akan touch up balik gambo...so tidak le mengejutkan le kan...

gambo sebeso 12x17 ni berserta frame berharga rm100....mehei ke murah?..korang pikir le sndiri


OH HATI ----> seriusnya anak2 aku
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

4 comments:

Rozita a.k.a Jelitaayu ~ Lakarannya di sini said...

rege gambor sebesor itu RM100 kira berpatutan ler intan tapi bergantung jugak kepada jenis frame yang ko pilih. kalau kayu jenis mahal..lagi mahal lah jadinya :)

INTAN said...

pd saya mehei sbb kakak saya kata..dia tangkap...gambo beso tuh..ada lagi yg saiz 3R..gan frame...gan cd...baru rm90...huhu

aida said...

apsal aku nampak laki ngan anak2 ko amat skema....

anak2 ko amat serius...

Wadi mcm ...mcm familiar.. hahah.. dah macam iklan syampoo dah... pantene..hahah tak pung herbal esssence tu heheeh (betul ker tajuk syampoo tu? alahai syampoo yang mamat negro tetiba rambut dia jadik lurus amat sangat)

ko lak? mmmm .... okay ajer ler....

INTAN said...

mau x skima....1st time diorg tangkap gambo segebitu official....hahhaahah..nasib le diorg serius dr buat muka x ketahuan tuh....wat rugi je..hahahah

aku ok saje la?...skit punya cun ke..wakkakaka