Tuesday, October 7, 2008

impian jadi kenyataan

mcm poyos tahap bangsawan je kan tajuk entry ni....tp itu lah hakikatnya yg berlaku...kisah2 berikut ini adalah kisah basi yg berlaku sblm sambutan hari raya lagik...atas faktor masa yg x mengijinkan.....x sempat aku update pada sekian tarikh dan masa...terpaksa aku bring foward pulak...heheh

dah lama aku idamkan handbeg berjenama yg ORI.....sblm ni paling mahal pun...reganya sekitar rm150 jerk....x lebih x kurang....dan aku hakikatnya bkn le banyak sgt handbeg....baru berjinak2 bila aku start keje gomen...sblm ni takde masanya aku nk mgalas handbeg ni...mana kena gan image brutal aku ni kan...

akhirnya....handbeg yg aku idamkan tu berjaya aku galas....wpun idak le semahei mana (sbb aku rasa...ada org yg beli lebih mehei kan...) tp beg GUESS ni menjadi hadiah terhebat utk aku setelah penat bekerja....




OH HATI ----> pakai sampai rabak
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

2 comments:

Rozita a.k.a Jelitaayu ~ Lakarannya di sini said...

OH INTAN..ko kena blajo buat koleksi henbeg pulak..kena beli banyak2

INTAN said...

idak le kot kak...saya suka pakai 1 hbeg je....x suka banyak2...pakai sampai lunyai...baru beli lain...hehe