Thursday, October 30, 2008

baby baru

faezah selamat melahirkan anak keduanya 2 hari sblm raya...wah....dah sepasang anak dia......aku agak jaki...ahaks......setelah berkali2 perancangan nak melawat cansel atas sbb2 taknikal.....akhirnya....aku singgah jugak rumah dia balik kerja tadik...


aku lupa lak nama dia...SHAHRUL apa ntah....FARIS kot......very the comei...aku suka cium...bau harum sangat...huhu..tiba2 aku rindu nak dukung baby lagik....wahhh...apa maknanya tuh...ahak ahaks...

ni lak faezah yg dm pantang 32 ari...wah...mcm sihat walafiat je aku tgok.....mcm x dlm pantang..bersih je muka...klu aku dlm pantang sure comot giler....wakakaka....





OH HATI---> suka bb...ahaks
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

5 comments:

rynas said...

suka cium bau baby???? itu tandanya dah tak sabar nak dapat baby baru ler tuh ahaks...

INTAN said...

tu la.....apa nak buat...ahaksss.......esok2 sampai le seru tuh

Tie said...

Ha ha...umur muda lagi..boleh lah timang sorang lagi, ekk!

p/s: kak tie ada problem nak bukak blog intan ni..tak tau la apa yang tak kena..asyik sangkut2 je.

INTAN said...

kak tie...
boleh...boleh.....insyaallah sampai masa nti akan d war2kan..ahaks..

ptsss.....sangkut2 mcm mana kak.....slow ke?..atau banyak halangan dan cobaan?

Boo-lah said...

Ala cumilnye.. alalalala..
gift dr obersi xde lebey ke? bagi sini satu.. :)
ahaks (tiru)