Saturday, August 2, 2008

kenduri d pantry skul of management

awal2 pagi jumaat kak mery sms bgtau yg dia nak belanjer ahli jemaah nasik minyak...."kita mkn kat pantry aku" katanya memberi arahan......"yes boss"...sapa x suka kena belanje kan?....tambah2 pantry kak mery bukan le jauh beno gan opis aku...sepaluang je (skul kak mery gan aku berjiran saje)

sambil menunggu aida gan hani yg membuat senaman berjalan kaki di tangahhari dr PPIK dan IPS ke management, kek mery selaku tuan rumah mengemas dan menyusun atur kedudukan utk kami lebih selesa mkn berjemaah


dah susun lawa...tunggu masa nk bersantapan je

fokus kpd menu...ayam masak merah, gan dalca....serta acar...yg kecik2 dlm bekas plastik tu bubur sagu doyan


sambil2 mkn, kami bergosip seperti biasa....mcm2 jugak isu negara yg d bahaskan...termasuk cerita kak mery yg x sengaja telah terlihat seorang pensyarah membuat kajian "taik hidung" sewaktu taklimat DS51/52.....

aku x pasti apa yg menyebabkan hani soraya ketawa sedemikian rupa

aida masih berjaya mengawal tingkah laku dimeja makan..syabas


OH HATI ------> 2 1/2 jam break time hari jumaat tu mcm kejappppp sangat aku rasa..korang rasa mcm mana?

Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

1 comments:

tsue yanng comel said...

aku terpaksa balikc epat.aku ada masalah itu.maafkan lah hahHAHAHAHAHAHA saya sukaaaaaaaaaa