Monday, July 13, 2009

cak cak cak!!!




cak....cakkkkk...






perh....aku rasa aku mcm gadis sunti yg begitu menebal rasa malu dlm diri....aku malu u olls...gedikkan...ni lah natijahnya jika terlalu lama bercuti...tiba2 aku bertukar perwatakan....i olls jd pemalu u olls nk berhadapan dgn u olls...ahaks....



korang windu aku ke?...dh agak....mmg x windu kan?...ahaks...sapa lah aku....hanya seekor serangga gitew...voley...tiba2 jd serangga fulak....



dah skrg bila terlalu lama x menghupdate....vocab aku pun mcm ada prob skit....perbendaharaan kata jd x tentu hala...xde halatuju...ntah apa objektif N3 ni...aku pun x pasti....nk bgtau aku pemalu kah?..nk bgtau aku dh agak sihat kah...nk bgtau aku dh x cuti memblog kah?...kah? kah?.....



OH HATI--> anggap je N3 kali ni pembuka kata...aku x pandai nk berpantun bagai.....cuma sekadar hint yg aku masih ada d dunia pem'blog'an ini...volehhh?
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

22 comments:

benludin said...

hati2 menaip ..nanti baby berlaga kat bucu meja plak

mamai said...

lama betul bercuti yer kerap kali juga aku melawat disini tapi tak ada orang...

selamat kembali

kenari said...

dah lama tak bertandang ke sini rasa malu la pulak nak komen ;) anyway welcome back...

intan.dayana said...

akakkkkk!!!!

selamat kembali..rindu sama akak!

xiiinam said...

selamat kembali wahai GADIS

he..he..he...

INTAN said...

BENLUDIN
prihatin betoi ko ni...kagum bercampur bangga aku....sob sob

MAMAI
makacih sbb ko tolong sapukan sawang blog aku yek...heheh

KENARI
ahaks...kan...sama2 lah kita jd pemalu gitew

INTAN
windu sama kamu jugekkkk...udah sekolah balik ye?

KAK LAH
gadis ke?...auw....

sonata anak kancil said...

selamat kembali

zino said...

lama nya bertama tentu banyak nak di ceritakan lepas ni.. tak pe bertaktih lah kembali ke dunia blog hehe

rynas said...

woi..muncul juga rupanya. lama betol ko menyelam..rindu-rinduan gitu...pasni jgn hilang lagi pulak

@LiYaNNuaR said...

ehem.. ehem... ade pon... ape kes nok??? jgn buat lg, kehhh!!!

wa stomek said...

dah balik ar...apa buah tangan?

DaliaLiyana said...

hehehhee..sama la kite..dalia ni punpemalu org nyer..(mau muntah sape2 yg kenal dalia ni...)hehhehe...

fizan *sew addict!* said...

ngeh ngeh ngeh..aku pun malu nokksss...wakkak

en_me said...

samerlarr kiterr.. kannns

Yunus Badawi said...

Ko berbadan dua lagi ya? Tahniah! and welcome back.

psst - Stok koci aku dah lama habis.

Precious said...

Wokeh .. worait! Kami nak baca kisah sebenar jer!

Mak Su said...

welcome back ya intan, maksu tertunggu-tunggu juger

Rozita said...

yehaa..slmt kembali intan. kembali berblogging

ennieva fauzi said...

Selamat..selamat..pengantin baru...whopss..salah parking da..selamat kembali :)

ekhalidah said...

winduuu kat intan

eh ...ada berita gumbira ker ????
TAHNIAH

INTAN said...

SONATA
macih kak

ZINO
abg zino..mcm kering idea le...jenuh nk pikir nk citer psl apa..hehe

CT
ntah le....xleh janji...aku ada masalah kekurangan idea skrg ni.hehe

LIYA
saja nk kasi ko windu aku noks...hehe

STOMEK
buah tangan?...hehe...x g jln mana2 pun..camne nk kasi buah tangan..hehe

DALIA
bagus jd org pemalu ni..hehe

FIZAN
tau nok...ngeh ngeh

YB
berbadan 3..ngeh2......windu nk kupas koci ko

PRECIOUS
wah...takutnya..hehe

MAKSU
waaaa.....windu bb W

KAK ITA
d sana kita slalu berjumpa kan..hehe

BEN
iyor lah tu...windu kamu

KAK IDA
sy pun windu asam pedas kak ida..hehehe...

ekhalidah said...

asam pedas? ...wokeh ... sebelum ramadan nnti akak antar ...tunggu stok baru seminggu lagi :):)