Tuesday, July 28, 2009

Maldives



seminggu lepas...bos tarak...g Maldives gan Dekan..dekan mmg ada projek baikkkkkkkkk punya gan salah 1 kolej/U kat situ..apa kata org...KALABORASI (mcm salah eje je...byk kali aku kena tegur dlm meeting sbb silap eja perkataan ni..hehe)



Dekan pnh janji..."pasni i bwk u next round punya promotion..." aku angguk2 sopan ala2 oshin....masa tu dekan bwk bos aku tuk 1 promotion....mungkin dia takut aku kecit ati.....ehh....idak...wpun ati aku cute dan comel....tp aku bkn jenis suka kecit ati tuk menda2 camni...



tiba2 aku dgar dwang nk g Maldives...amboi bos..langsung x bgtau aku..aku dgar pun melalui angin sepoi2 bahasa gitew...sepemergian dia pun..dia x panggil aku utk update apa yg aku perlu follow up sepanjang seminggu ketiadaan dia....terlebih x cited hagaknya..heheh



minggu ni bos dh balik....tp Dekan...kat Jepun ada presentation apa ntah...aku tgu gak klu bos nk pass apa2 cerderati dr sana..namun, setelah masuk ari kedua....nan ado...tarakapa2pun....dia bwk balik kenangan indah je gamaknya..hehe....



OH HATI---> jgn bwk balik virus udah ye bos....
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

9 comments:

@LiYaNNuaR said...

takpe ler... da tadak rezeki namanya... namun, mana tahu... kadang2 keajaiban pasti berlaku... sekali dapatttt... doyan keluruhan ke kan... hehehe

mamai said...

kalau kau pie aku nak ikut juga ker maldives

ibu_umairah said...

jaga-jaga takut h1ni...hee.heee

intan.dayana said...

alaaa..baru je excited ingat akak dpt pegi maldives..hukhuk

Yunus Badawi said...

Maldive apa kelas? Lain kali untung2 ko dpt pergi Venice.

NaqeebLukhman said...

nak ikuuuuuuuuuuuut huhuhu

kayteeze said...

Err... Maldives tu tempat orang kulit hitam ke? Hmm... tempat peranginan, ekk ! Tak pe..lain kali boleh pergi, hihi..

~wAniE~ said...

sian akk..tp elok gak bos akk x bg akk ikut..skrg nie byk virus..nnti x pasal2 akk terkena plak..hehhehe

INTAN said...

LIYA
eh...siyes...daku x kecit ati...hehe

MAMAI
voleh...masuk dlm beg ye...hehe

IBU_UMAIRAH
itew le pasal...

INTAN
tarak sapo nk bwk daku..hehe

YB
perh..ko mkn garam x...harap2 masin mulut ko..hehe

NAQEEB
volehhh..masalahnya..aku pun xleh ikut..hrhr

KAK T
vetoi vetoi kak T...x syak lagik

WANIE
eh wanie...akak x kisah....daku pun x larat nk kemana2 skrg ni..hehe