Wednesday, July 15, 2009

who r u?



har har har.......aku x pasti betapa benarkan cerita yg d katakan true story ni...hehe...tp sbb ia sgt kelakar dan bisa mengeletek tiak aku...so...aku nk share gan korang...hehehe...hiburan d ptg ari okeh....





OH HATI--> klu salah..mintak hampun le Mr Mori..aku terpitnah pulak...hehe...
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

18 comments:

intan.dayana said...

hahah!
sgt lawak.bule cemitu plak.naseb la Obama x tembak mOri tuh.

U-jin said...

ekeke...adeh....lawak3...tp mmg betui pong...
sepanjang aku kerja kilang jepun...depa ni mmg susah nak speaking...kdg2 sian kena tgk teks nak bg speech...siap atend kelas lagik..
haku suka...sbb masa meeting aku speaking bos jepun susah nak faham..jd bila x fhm dia x byk tanya...hait hait jer...

mamai said...

lawak mmg lawak tapi aku terasa satu yang lain pulak....

Japanese very proud with their language yet they still can control world economic....

teringat masa mula-mula nak mintak kerja majikan akan tanya awak boleh bertutur dalam bahasa jepun

aku dengan confident jawab ya...mitsubishi, honda, suzuki, kawasaki....

sebab aku dah tau mmg aku tak dapat kerja tu

mamai said...

lawak mmg lawak tapi aku terasa satu yang lain pulak....

Japanese very proud with their language yet they still can control world economic....

teringat masa mula-mula nak mintak kerja majikan akan tanya awak boleh bertutur dalam bahasa jepun

aku dengan confident jawab ya...mitsubishi, honda, suzuki, kawasaki....

sebab aku dah tau mmg aku tak dapat kerja tu

kayteeze said...

Waakakakaa........

Tapi kan.... PM kita pun kena buat gitu. Cakap je dalam BM. Biar orang lain pulak yang guna translator untuk mereka. Barulah BM boleh maju, kan....

Aida Alias said...

hahaa bahaya gak ni.. salah sebutan sikit je sudah banyak beza maknanya.. mesti obama bengang je tu..hihi

sonata anak kancil said...

obama tau kot mori tak faham!

fizan *sew addict!* said...

wakakak tergelak aku weih....

yeeess..me too!

en_me said...

salam pagi khamis akak intan tewww..

ibu_umairah said...

lawak...lawakkk...kelakor leeeee!!!!!

~wAniE~ said...

hahahhahahha lawak gile die tu...wanie bc kat opis..semua gelak kn die..hehheh

Rozita said...

kahkihkoh, sungguh lawak. amat bahaya ini..

INTAN said...

INTAN
mungkin obama tau mori ni mmg x fasih BI kot...d maafkan gitew

UJIN
bila sembang gan depa..mcm kita ni teror beno BI ye..hehe

MAMAI
betoi...dan dwang ada hero yg hebat..otomen..gaban, kesatria baja itam..hehe

KAK T
kan..walhal dulu BM ni bahasa yg ulung gitew

AIDA
tu la..salah skit je tu....abis slack semua..hehe

SONATA
tu la..mungkin dia maafkan tu..ehhe

FIZAN
ahaks..me too...hehe

ME
salam abg me tewww...

IBU UMAIRAH
kan....nk gelak je rasa

WANIE
jahat ko wanie..ketawakan org secara berjemaah..hehe

KAK ITA
idak le kita rasa rendah diri beno ye..ada org lagik teruk dr kita..hehe

znurul said...

lawok ler..

mama double A said...

soba jela... huhu

Cik Amoi said...

hahaha...pg2 dh gelak sorang2 mcm org gile.kelakar lah...

@LiYaNNuaR said...

td kat ofis... x sempat nak gelak... la nih... baru le sempat nk gelak.. hak hak hakkkk...

INTAN said...

NURUL
kan....geli tiak

CIK SYA
sabo jgn x sabo

AMOI
ko hati2..duk sorang2 tu..gelak2 lak..bahya...hehe

LIYA
sopan ko gelak nok