Tuesday, June 16, 2009

INTAN ku kesepian






ada ssiapa nk ikut gua nyanyi lagu ni?...kot2 le leh ujan...panas beb mlm ni...sama panas gan ati gua...perh....lu gua aku beb mlm ni....tiba2 le pulak rock kapak....


aku suka lagu ni..bkn sbb tajuk dia INTAN KU KESEPIAN....kalau tajuk dia TIPAH KU KESEPIAN pun...aku suka...sbb time tu....aku mmg peminat setia kumpulan WINGS..nanges aku beb masa dwang berpecah....


lagu ni d petik dr album BELENGU IRAMA....selain lagu ni..ada lagu lain mcm Jeket Biru...Inspirasi Taming Sari...


aku pnh jumpa dwang secara live....masa tu konsert fun fair beb (dwang ni raja fun fair le dolo2...) taun 1988 gamaknya.....kat Pesta Teluk Batik.....ahaks...sblm pesta pd sebelah mlm...siangnya slalu org dtg mandi pantai....tgh layan tepi pantai tu...aku nampak dwang ni duk lepak...perh..masa tu netes air lio aku beb....cun sungguh Awie masa tuh..keh keh keh.....




OH HATI--> kesepian ke?....ado aku kisah....!
Aku Tak Suka Menipu..Semua Aku Tulis Kisah Benar Saja

20 comments:

@LiYaNNuaR said...

hehehe... layan gak... rock pon rock laaa nok... smlm baru je nengok filem Sepi... erm, sepi ke aku??? toh ler... no kumen!!

mamai said...

wa sama la kita yer minat rock....aku teringat kat masa aku tgk konsert wings pakai seluar ketat warna merah pas tu ikat ngan tuala key lagi.....

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

heheheh...rock kapak...siap pakai baju singlet.....

sonata anak kancil said...

kadang2 dengar gak cd lagu rock kapak dlm kete - memang rasanya evergreen la....sedap je dengar - perkataan yang disebut jelas....le ni? agaknya tak seumur kita kot...tu jadi tak sedap nak dengar...

Yunus Badawi said...

aku kureng sikit rock2 kapak ni. slow rock atau balada aku suka hehehe

intan.dayana said...

srOnOk tau layan rOck kapak neh..akak,kite mmg sejiwa kah..?name pOn same dah..hehe

rynas said...

dulu awie lelaki idaman MALAYA.

znurul said...

ni ala2 perasan la ni ye?hehehehe..jgn mare

atle ♥ waT¡e said...

layan jer..

sayanghasni @ yus said...

aku memang minat wing sangat2..
semua lagu wing aku suka..
tapi takder ler aku nangis masa awie kuar dulu..
sebab wing tetap menyengat beb...

ennieva fauzi said...

Tan, kalun ko usha Awier time tu...confirm ko bergelar Mrs Azhar Othman sekarang ni...anak ko bulu kening lebat dan badan penuh tulang besi...wa cakap lu..hahaha

kayteeze said...

Hmm.... boleh la layan lagu intan ni, hi hi..

arediks92 said...

huhuuhuhu aku pun minat Wings...
tgh layan ni hahaha

*Search pun suker gk dulu concert2..kat padang bola kg aku jer uollls :) masa aku darjah 2 kot

ibu umairah said...

...sekali sekala layan lagu rock nie best jugak ekkk!!!!!hilang tensiooonnnnn.......cayalah lahhhh

Mak Su said...

hhmmm, mmg lagu favorite tu, almaklumlah, masa tu baru nak belajar usha lelaki, oops!

Rozita said...

lagu ni mmg menyengat sebnarnya
~bukan kerana INTAN
hahahha~

U-jin said...

rockers siut..cayalar...bes ler lagu ni....terkenang kisah silam..

zino said...

kenapa lah intan tu kesepian ya hehe

funfair ada lagi ke zaman ni..

en_me said...

sepi ghitewww..

INTAN said...

LIYA
hamvoi...sepi kah kamu...citer tu mmg sodap pun

MAMAI
ada 1 konsert tu..dia pakai suwar merah gan t-shirt merah jugak..hehe..suke suka!

PENTOI
kamu kah yg pakai siglet itew..hehe

SONATA
pelikkan..lagu lama..kita leh ingat lirik..tp lagu skrg..xleh nk ingat...ke sbb kita makin tua..heheh...

YB
dah agak dah ko x layan rock kapak ni..heheh..tgok gaya pun tau

INTAN
kamu mmg sama je citarasa gan akakmu ni..hehe

CT
harus la...jambu pulak tuh..hehe

NURUL
aku anggap dia nyanyi tuk aku..hehe

ATIE
layannnsss

YUS
wing ilang taring xde awie sbb dwang dh senonim

BEN
time aku jumpa dia kat pantai tu...aku baru darjah 4 ke darjah 5...blum ckup umur pun..camne nk ngorat..dia x layan aku...wakkaka

KAK T
lagu saya kak?...hehe

ATON
aku dulu suka wing lagik dr search...tp aku mmg layan semua group rock la.

IBU UMAIRAH
mmg..flashback jaman dulu2..hehe

MAKSU
hamvoi..ngorat paksu ke maksu..hehe

KAK ITA
katakan akak dengki...ahaks

UJIN
aku kah maksud mu?...hehe.....aku rock...skrg je dh insap..hehe

ZINO
sian kan intan tu..huhuh...windu fun fair kan abg zino

ME
layan je abg me tu..ahaks